Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VIPNETOVA NOVA TARIFA

Vipnet kao partner pilot projekta „Škola za život“ nudi 10 puta više MB od vrijednosti bona

PR
PR
Prvi dan škole danas je poseban za 8 500 učenika i 2 000 učitelja i školskih djelatnika iz cijele Hrvatske – njihove škole sudjeluju u eksperimentalnom programu Kurikularne reforme Ministarstva znanosti i obrazovanja pod nazivom „Škola za život“, koji za cilj ima dodatno razviti digitalne kompetencije učenika.

 Pristup digitalnim obrazovnim sadržajima uz bežični pristup internetu učenicima i učiteljima 74 osnovne i srednje škole u kojima će se provoditi eksperimentalni program omogućio je i Vipnet.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nastavni sadržaj na tabletima Škole dobile 91 tisuću tableta: ''Ovo je važan korak. On će doprinijeti dinamici nastave i motivaciji učenika'' Škola za život (Foto: Dnevnik.hr) - 1 ŠKOLA ZA ŽIVOT Reforma ostala u sjeni štrajka: Što se sve promijenilo u školama – od rubrika u imeniku do velike novosti za prvašiće

Uz besplatnu SIM karticu, besplatan pristup stranicama s obrazovnim sadržajem, 2GB mjesečnog prometa koji je nužan za istraživački rad učenika u nastavnom procesu, posebna Vipnetova tarifa Škola za život nudi i jednostavnu nadopunu računa u kojoj se svaki dodatni GB naplaćuje 5kn.

Dodatna ponuda za učenike i roditelje – 10 puta više MB i popust na novi mobitel

Osim toga, Vipnet je pripremio i dodatne dvije ponude za učenike i roditelje. Kako bi im se osigurao dodatni podatkovni promet za učenje uz interaktivni sadržaj, učenicima je prilikom svake nadoplate Vipme računa bonom na raspolaganju deset puta više MB od vrijednosti bona.

Roditelj ili skrbnik školaraca koji su uključeni u pilot projekt Ministarstva znanosti i obrazovanja mogu iskoristiti jedinstvenu Vipnetovu ponudu i ostvariti pravo na popust prilikom kupnje novog mobilnog uređaja. Ponuda vrijedi za sklapanje novog ugovora s ugovornom obvezom na 24 mjeseca, a moguće ju je realizirati isključivo pozivom na broj 0800 913 039.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene