Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Napad se dogodio u Australian Zoo-u, kojeg je osnovao Steve Irwin, slavni lovac na krokodile koji je smrtno stradao 2006. godine nakon uboda raže.


Krotitelj tigrova u zoološkom vrtu Australian Zoo završio je u bolnici u Brisbaneu nakon što ga je napao bengalski tigar i izgrizao ga po vratu.

Vezani članci Veleposlanik Italije u Kongu Luca Attanasio Veleposlanik Italije ubijen u napadu na UN-ov konvoj u Kongu, ministar poručio: "Uložit ćemo sve da rasvijetlimo ovu tragediju" Fizički obračun, ilustracija Ubio ga zbog 200 kuna: Pretučeni muškarac otpušten iz bolnice pa kod kuće iskrvario

>> 80-godišnjak svladao medvjeda i preživio pad s litice!

David Styles je zadobio dvije teške ozljede na vratu, a posjetitelji Zoo-a izjavili su za Daily Mail kako je napad bio zastrašujući. Njegove kolege u Zoo-u su rekle da Styles ima iskustvo u treniranju tigrova već devet godina, a tigra koji ga je napao trenirao je od prvog dana od kada je stigao u Zoo kao beba.

Ovaj stravični napad vidjelo je pedeset ljudi koji su u tom trenutku bili u Zoo-u, a Stylesa su spasili kolege koji su brzo priskočili i izvukli ga iz tigrovih ralja.

Što je izazvalo tigra da napadne svog trenera nije poznato, a napad se dogodio usred točke za posjetitelje. Tigar je odjednom krenuo prema svom treneru, srušio ga na pod i počeo gristi.

U Zoo-u pak ističu kako ovaj napad nije pokazatelj tigrove agresije, već nezgoda koja se može dogoditi u bilo kojem Zoo-u.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook