Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vitalni starac

80-godišnjak svladao medvjeda i preživio pad s litice!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osamdesetogodišnjak iz Rusije je uspio svladati gladnog medvjeda koji ga je napao te preživjeti pad s litice.

Iako ima 80 godina, Yusuf Alchagirov iz Rusije je uspio svladati gladnog medvjeda koji ga je napao. Svladao ga je tako što ga je oborio na zemlju. Medvjeda je to razljutilo pa ga je ponovno napao i uspio gurnuti niz obližnju liticu. No, Alchagirov je, na svu sreću, preživio, piše The Guardian.

>>
Kada medvjed naleti na IZBEZUMLJENU ženu ...

Prevezen je u bolnicu s nekoliko ugriza i četriri slomljena rebra, a nakon nekoliko dana je pušten na kućno liječenje. 'Lako sam ga oborio. Ubio bi me da sam bio kukavica', kazao je 80-godišnjak.

Prema riječima stručnjaka, medvjedi ljude napadaju samo kada su isprovocirani ili gladni.  Tijekom ove jeseni u Yakutiji je zabilježeno šest napada medvjeda, ali i nekoliko slučajeva u kojima su medvjedi provaljivali u kuće.

Nije poznato je li medvjed koji je napao Alchagirova ozlijeđen.
 
DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Bombardirana zgrada u Harkovu Noćni napad Rusi raketirali Harkov, ubijen 12-godišnji dječak: "Teror nad gradom postaje sve gnusniji" Pomahnitali medvjed u Slovačkoj, ilustracija Harao ulicama grada Slovačke vlasti podigle dronove kako bi ubile pomahnitalog medvjeda: Ozlijedio je 10-godišnju djevojčicu i još četvero ljudi

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene