Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ako je za vjerovati čovjeku nestašne ruke, takvi su običaji u svlačionici australske reprezentacije.


Da se sportaši obožavaju međusobno tapšati po guzama vidjeli smo stotine puta, međutim simboličan dodir po dupencetu nije uvijek i svakome dovoljan.

Vezani članci Raquel Mauri (Foto: Instagram) Zanosna Španjolka u koju se zaljubio naš slavni nogometaš pokazala obline kojima ga je osvojila Sol Perez osigurala je svoju guzu na 600 tisuća kuna (FOTO: Instagram) Državna guza broj jedan: Svima omiljenu stražnjicu je osigurala na 600 tisuća kuna

Eto, svjedoči tome i sljedeći prizor zabilježen u Wellingtonu, ruka australskog kriketaša Usmana Khawaje na stražnjici suigrača Adama Zampe.

Khawaja je Zampu tijekom intoniranja himne pošteno 'izdrpao', kao da se nisu nalazili na stadionu već usred mraka na podiju dok iz zvučnika dopire sentiš.  

Khawaja je naknadno na Twitteru objasnio da je u njihovoj svlačionici takav red i običaj, odnosno da je svom mladom kolegi kao debitantu u reprezentaciji samo htio iskazati dobrodošlicu. 

Zanimljivo, Zampa je potom odigrao sjajnu utakmicu te je bio jedan od boljih pojedinaca u pobjedi Australije nad Novim Zelandom. Govoreći o motivaciji...