Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ako je za vjerovati čovjeku nestašne ruke, takvi su običaji u svlačionici australske reprezentacije.


Da se sportaši obožavaju međusobno tapšati po guzama vidjeli smo stotine puta, međutim simboličan dodir po dupencetu nije uvijek i svakome dovoljan.

Vezani članci Kim Kardashian Iako voli fotošop te je obline dorađivala kod kirurga, i dalje su joj fotke s plaže božanstvene Wanda Icardi (Foto: Instagram) Velika zavodnica nogometaša skinula sve sa sebe pa otkrila atribute kojima serijski osvaja

Eto, svjedoči tome i sljedeći prizor zabilježen u Wellingtonu, ruka australskog kriketaša Usmana Khawaje na stražnjici suigrača Adama Zampe.

Khawaja je Zampu tijekom intoniranja himne pošteno 'izdrpao', kao da se nisu nalazili na stadionu već usred mraka na podiju dok iz zvučnika dopire sentiš.  

Khawaja je naknadno na Twitteru objasnio da je u njihovoj svlačionici takav red i običaj, odnosno da je svom mladom kolegi kao debitantu u reprezentaciji samo htio iskazati dobrodošlicu. 

Zanimljivo, Zampa je potom odigrao sjajnu utakmicu te je bio jedan od boljih pojedinaca u pobjedi Australije nad Novim Zelandom. Govoreći o motivaciji...