Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Urnebes

Gay dečki prvi put pipkali žene za grudi: Joj, kako je to... jao i joj!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njhovi izrazi lica će vam sve reći.

Bria Kam i Chrissy Chambers, lezbijke iz Los Angelesa vrlo popularnog kanala na YouTubeu, na odličan su način odgovorile heteroseksualcima na neka pitanja koja ih vječno more - je li gay djevojkama penis doista toliko nezanimljiv organ, odnosno je li moguće da su gay dečkima ženske grudi toliko neprivlačne?

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna LGBT SIMBOL Egipat: Uhićenja zbog zastave duginih boja na rock-koncertu Slika nije dostupna Stroga pravila SULUDI ZAKONI Zemlja u kojoj zbog iskrenosti kod liječnika možete završiti u zatvoru

Pogledajte kako momci brišu kada shvate da 'slatka mala' u gaćicama ima pišu

Njihov eksperiment, u kojemu su prikazale prva iskustva lezbijki s muškim spolovilom, pogledan je unatrag par dana čak 14 milijuna puta, a u međuvremenu je javnost zainteresirao i jedan njihov stariji uradak - prikaz kako gay dečki reagiraju kada su prisiljeni dirati žene za grudi.

Pogledajte njihove izraze lica, vjerujemo da nakon što odgledate snimku više nikada nećete zapitkivati svoje muške gay prijatelje kako je moguće da im grudi nisu fora. Jednostavno nisu i tu priča završava.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene