Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Njhovi izrazi lica će vam sve reći.


Bria Kam i Chrissy Chambers, lezbijke iz Los Angelesa vrlo popularnog kanala na YouTubeu, na odličan su način odgovorile heteroseksualcima na neka pitanja koja ih vječno more - je li gay djevojkama penis doista toliko nezanimljiv organ, odnosno je li moguće da su gay dečkima ženske grudi toliko neprivlačne?

Pogledajte kako momci brišu kada shvate da 'slatka mala' u gaćicama ima pišu

Vezani članci Zagolicale maštu (Foto: Instagram) Ne žele biti napadne pa su samo zagolicale maštu gledatelja, kako im ide? Zavodnice s Instagrama (Foto: Instagram) Zavodničkim selfijima žele osvojiti i vaš lajk, jesu li ga uspjele izboriti?

Njihov eksperiment, u kojemu su prikazale prva iskustva lezbijki s muškim spolovilom, pogledan je unatrag par dana čak 14 milijuna puta, a u međuvremenu je javnost zainteresirao i jedan njihov stariji uradak - prikaz kako gay dečki reagiraju kada su prisiljeni dirati žene za grudi.

Pogledajte njihove izraze lica, vjerujemo da nakon što odgledate snimku više nikada nećete zapitkivati svoje muške gay prijatelje kako je moguće da im grudi nisu fora. Jednostavno nisu i tu priča završava.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook