Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Klinci su u redu

'Uvid u njihov tajnoviti um': Što je cool među tinejdžerima?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pitanjem što je cool među tinejdžerima svakodnevno se bave roditelji, ali i marketinsški stučnjaci. Sve više je onih koji se posvećuju tumačenju ove skupine zaokupljene selfijima.

Marketinški stručnjaci, roditelji i slučajni promatrači neprestano traže odgovor na vrlo jednostavno pitanje - što je ovih dana cool među tinejdžerima, piše Washington Post.

Pročitajte i ovo Ilustracija Neobično ponašanje Društvenim mrežama širi se neobičan trend tinejdžera: Stručnjakinja objasnila što se događa Silvio Kutić, Mate Rimac top 100 Objavljena lista najbogatijih ljudi u regiji: Na prva tri mjesta Hrvati

Tinejdžeri zaokupljeni selfijima znaju koje su aplikacije i društvene mreže sljedeća velika stvar, sposobni su istaknuti nezaslužne glazbenike i predvidjeti kako će naša kultura izgledati za 10 godina. Što više novih tehnologija i trendova tinejdžeri usvoje postojaju neprozirniji za starije oko sebe. Zato se pojavljuje sve veći broj onih koji se posvećuju tumačenju mladih i njihovog ponašanja.

Životne mudrosti tinejdžera: Pametniji smo od...

Reddit je također dao uvid u tajanstveni tinejdžerski um. Njihovi tinejdžeri odgovarali su na pitanje što je cool danas, a u samo sedam sati njih 14 tisuća izabralo je ove stvari.

Cool je snapchat, 'glupa igračka za mlade preko koje jedni drugima šalju gole slike, a koja je vrijedna 4 milijarde dolara', opisao ju je WP.

Tinejdžeri vratili torbu s 62.000 eura!

Cool je i mrziti stvari koje su cool, opijati se do točke u kojoj se osjećaju loše, Disneyev Frozen, raspravljanje o obrvama, vrludanje po gradu s prijateljima bez konkretnog plana, mrziti na Facebooku.

Ima toga još. Cool je je elektronska plesna glazba, odnosno ona koja se pušta u klubovima, ask.fm, biti pametan, Vine, Instagram, Rayban naočale, Dr Martens cipele i Converse tenisice. Super su i Pokemoni, imati automobil, selfiji bez make-upa.

Jedno mjesto na popisu cool stvari objavljenih na Washington Postu zauzelo je i poštivanje pravila i slušanje roditelja. Ipak, to je super među roditeljima, ne među tinejdžerima koji se kraju ipak ne razlikuju toliko od svojih prethodnika. Samo imaju više alata putem kojih dijele svoje 'zlo'. Dakle, smirite se, klinci su u redu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene