Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nažalost, eto još jedne djevojke koja je otkrila da dragi srijede ipak nije provodio s dečkima na nogometu, a subote na neodgodivim poslovnim sastancima.


Da danas izrečeni zavjeti nisu ni izbliza sveti kao nekoć, toga smo svi svjesni. No, nije baš svatko upućen u to koliko su zapravo bračne veze postale krhke, pa smo u to ime provjerili što govore 'gole brojke'.

Vezani članci Alisha Wainwright Navodna ljubavnica poznatog pjevača osunčala zanosno tijelo pod meksičkim suncem Slika nije dostupna Ljubavna drama: Popela se suprugu na auto kako ne bi mogao otići s drugom

Ako ćemo o Hrvatskoj, podaci Državnog zavoda za statistiku otkrivaju da su 1950. godine propadala tek 83 braka na tisuću sklopljenih, dok se taj broj 2011. godine popeo na čak - 280!

Ovo su najdugovječniji brakovi u Hrvatskoj

Kako točno stoje stvari u Kini nismo uspjeli doznati, ali sudeći prema sljedećoj snimci i ova će se djevojka uskoro upisati na listu razvedenih. 

Kaže kratak opis uz video objavljen na Liveleaku, nesretnica je upravo doznala da dragi srijede nije provodio s dečkima na nogometu, a subote na neodgodivim poslovnim sastancima...

Pogledajte njezinu prvu reakciju:

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook