Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poruka za kraj

Tko švrlja - nadrlja: Prevarena supruga unakazila mužu automobil

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nažalost, eto još jedne djevojke koja je otkrila da dragi srijede ipak nije provodio s dečkima na nogometu, a subote na neodgodivim poslovnim sastancima.

Da danas izrečeni zavjeti nisu ni izbliza sveti kao nekoć, toga smo svi svjesni. No, nije baš svatko upućen u to koliko su zapravo bračne veze postale krhke, pa smo u to ime provjerili što govore 'gole brojke'.

Pročitajte i ovo Ilustracija pokušaji prijevara Porezna uprava objavila upozorenje vezano za povrat poreza: Pažljivo čitajte! Slika nije dostupna Igre iza leđa Biste li se mogli suzdržati? Zatekao je ženu kako ga vara i ostao hladan kao led

Ako ćemo o Hrvatskoj, podaci Državnog zavoda za statistiku otkrivaju da su 1950. godine propadala tek 83 braka na tisuću sklopljenih, dok se taj broj 2011. godine popeo na čak - 280!

Ovo su najdugovječniji brakovi u Hrvatskoj

Kako točno stoje stvari u Kini nismo uspjeli doznati, ali sudeći prema sljedećoj snimci i ova će se djevojka uskoro upisati na listu razvedenih. 

Kaže kratak opis uz video objavljen na Liveleaku, nesretnica je upravo doznala da dragi srijede nije provodio s dečkima na nogometu, a subote na neodgodivim poslovnim sastancima...

Pogledajte njezinu prvu reakciju:

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene