U dobru i zlu

Ovo su najdugovječniji brakovi u Hrvatskoj!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U Hrvatskoj svaki treći brak završava razvodom. Održati zavjete koje smo izrekli bračnom drugu i nije baš jednostavno. A brakovi poznatih uvijek su pod posebnim povećalom.

Ipak Mate Bulić, Jasmin Stavros i Leo proslavili su srebrne pirove. Samo za inMagazin otkrili su svoje tajne uspješnog braka.
'U dobru i zlu, u zdravlju i bolesti. Ljubit ću te i poštivati u sve dane života svoga'. Taj su zavjet pri sklapanju braka izrekli mnogi , a onda ipak pokleknuli pred izazovima svakodnevnog života.

Pogledaj i ovo Posljednji ispraćaj Jasmina Stavrosa - 3 Snagu je crpio u vjeri Prijatelji Jasmina Stavrosa otkrili su nepoznate detalje o pjevaču: ''Nije prošlo mjesec dana da ne bi išao u Međugorje''

Razvodom završava svaki treći brak, a bračni život poznatih Hrvata pod posebnim je povećalom javnosti. Upravo se zato na našem estradnom nebu ističu parovi čiji je brak sve izdržao. Mate Bulić nedavno je proslavio srebrni pir, a kruna braka su njegove dvije kćeri.

'Ja danas kao čovjek koji živi treću dob sam zaista sretan, prvo zato što sam sačuvao taj brak, što sam sačuvao one vrijednosti koje su meni moji roditelji ostavljali i govorili da je to svetinja, da se to mora do kraja poštovati', rekao je .

Tko su slavni Hrvati koji su se razveli, a da nitko nije znao?

Modna agentica Tihana Harapin Zalepugin u svog se Sašu zaljubila prije 26 godina, i to nakon 13 godina poznanstva.

U tom jednom pogledu kao da je sve bilo rečeno. Pa gdje si cijeli život, tu si, zapravo si to ti. Šta radim bez tebe? To je nevjerojatno. To je bio jedan spoj kao da je svemir odlučio, evo dajte se napokon spojite', objasnila je Tihana.

A što žele znali su i Amir Kazić Leo i njegova supruga Biba. Iako njegove pjesme uglavnom govore o nesretnoj ljubavi, brak mu je itekako skladan i uspješan. Svoju suprugu, s kojom je u braku više od 20 godina, hvali na svakom koraku.

'Ona je genijalna žena, genijalna osoba prije svega i odlično sve hendla tako da... Velika je potreba prije svega jer kad čovjek radi ovaj posao, a nema doma taj mir koji mora imati teško će i prema vani ga imati. Tako da ja sam sretan, po tom pitanju imam izvrsnu podršku u njoj i ona mi je najveći kritičar', rekao je Amir.

Obožavateljice koje naše pjevače na koncertima zbog stasa i glasa doslovno opsjedaju, nikad im nisu ugrozile brak.

A iako je stihovima 'Nemoj, nemoj se udavati' Jasmin Stavros ženama poručio da im vjenčani prsten u životu ne treba, svojoj ga je odabranici Žarki na ruku stavio prije čak 38 godina. A sada i sam ima novi. Naime, nedavno su obnovili bračne zavjete.

'Ovo je krunica, nju vrtim, a ovo je emajlirani, ovo je bijelo zlato sa briljantom. Obnovio sam zavjet, bračni zavjet crkveni nakon puno godina', objasnio je Stavros.

Svaki brak ima svoju formulu uspjeha. Oni koji su je otkrili, rado je prenose drugima.

Formula uspješnog braka po meni bi bila spoznavanje samoga sebe, cijenjenje samoga sebe, ne podcjenjivati sebe pa nećeš podcjenjivati drugoga. Znati što točno možeš očekivati, koje su ti granice tolerancije', otkrila je Tihana.

Prilog u cijelosti pogledajte u In Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene