Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Plemeniti muškarac je gospođi poželio ugodan dan, te joj jasno dao do znanja da mu nije ništa dužna.


Ryan O’Donnell, 34-godišnjak iz australskog Wyominga, spasio je jednoj neimenovanoj umirovljenici dan tako što je umjesto nje platio namirnice do kojih nije mogla doći jer joj je kreditna kartica na blagajni više puta odbijena.

Vezani članci HEP Elektra ih htjela ovršiti, a ispalo da su zapravo - preplatili račun: "Ovo im nije prvi put da pokušavaju od nas izvući pare za navodna dugovanja" Slika nije dostupna Njemačke vlasti razbile pedofilski lanac

O’Donnell je iz vlastitog džepa izvadio 44 australska dolara (otprilike 240 kuna), pa gospođi poželio ugodan dan uz opasku da ne mora brinuti je li mu što dužna.

Naravno, gospođa ga je odmah upitala kada će se i gdje naći da mu vrati novac, ali plemeniti čovjek za to nije htio ni čuti.

Sve je to kamerom zabilježio neki muškarac koji je stajao u redu, pa je lijepa gesta dospjela i do društvenih mreža, odnosno lokalnih televizijskih postaja.

"Tako su me odgojili majka i otac. Nisam imao srca praviti se gluh i slijep na njezinu nevolju, a podsjetila me malčice i na moju baku", izjavio je simpatični O’Donnell, koji je potvrdio da se poslije toga više nisu sreli.