Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Što nas očekuje u četvrtoj epizodi „Dosjei X“ pogledajte na Fox kanalu 9. veljače u 22:00h

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šest novih epizoda i nadalje imaju „Dosjei X“ pečat, koji nas vraća u devedesete godine prošlog stoljeća; bilo da se radi o načinu otvaranja scena, specifičnom kutu kamere ili o nezaboravnoj glazbi Marka Snowa.

 Nakon prve tri epizode serije „Dosjei X“ jasno je; cinični Mulder i nepovjerljiva Scully, iako nešto stariji - još uvijek su to oni likovi koje smo voljeli i glumci kojima vrijeme nije poremetilo sposobnost da se ponovo užive u likove FBI agenata i da sa istim žarom krenu u svaku novu istragu. Na trenutke izgledaju i kao da se odlično zabavljaju!

Kao i dosadašnje tri epizode desete sezone „Dosjea X“, i četvrta donosi novi misteriozni slučaj kojeg treba rještiti; Mulder i Scully su poslani da istraže ubojstvo gradskog službenika za koje se čini da nemoguće da ga je počinio čovjek. Istovremeno, Scully proživljava osobnu tragediju koja će ju još jednom dovesti u stiuaciju da preispita svoj život i smisao posla kojem se potpuno posvetila. Razmišljanje o životu koji su ona i Mulder mogli voditi da su donijeli neke druge odluke, u epizodu je donjelo jednu novu atmosferu nostalgije i melankolije kakvu smo rijetko vidjeli u seriji. Prisjećanje na zajedničko dijete koje su dali na usvajanje, podsjetiti će nas na to koliko je posao kojim se bave okrutan i opasan te do koje ih je mjere obilježio i odredio.

Njihova potraga i želja za istinom suočava ih konstantno sa činjenicom da nikada neće voditi život običnih ljudi. Prihvaćanje te činjenice postaje podnošljivo jedino hvatanjem u koštac sa novim slučajem koji donosi barem kratkotrajan zaborav na život kojeg su se odrekli.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene