Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tijekom verbalnog obračuna izrečeno je mnogo grubih riječi i prijetnji, no po završetku koncerta ipak nije došlo do još gore nevolje.


Christian Felix, frontmen grupe Máximo Grado, zaratio se prije par dana s nepoznatim muškarcem tijekom nastupa u Mexicaliju, a povod obračunu je bila čista ljubomora.

Vezani članci Ron Holsey (Foto: Privatna snimka) Zgodni Ron iz Supertalenta odgovorio Zlatku Pejakoviću na zanimljiv poziv Prljavo kazalište (Foto: PR) Prljavo kazalište spektaklom u Areni obilježilo 30. godišnjicu legendarnog koncerta

Naime, djevojka tog muškarca je toliko silno željela plesati s Felixom da je čak 'prošla kroz redara', međutim umjesto da riješi s dragom to što ga tišti, muškarac se obrušio na pjevača.

Ključevima je unakazio Aston Martina iz čiste zavisti

Felixa je najprije pogodio čašom, a potom ga je stao provocirati što se pretvorilo u obostranu verbalnu bitku punu uvreda i teških riječi.

Štoviše, otišlo je toliko daleko da su upućene i prijetnje smrću, međutim meksički su mediji potvrdili da je na tome stalo i da nakon koncerta nije došlo do novog incidenta. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook