Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Premda je prošao na ispitu vjernosti, djevojka je svom dragom zamjerila što je suparnici uputio "onaj" pogled.


Vjerujete li bezuvjetno svom partneru ili vas povremeno proždire crv sumnje? Ukoliko ste se pronašli u ovom drugom dijelu rečenice, imamo još jedno pitanje, biste li ga testirali tako da mu podmetnete naizgled lak i vrlo atraktivan plijen?

Vezani članci Jagoda Kumrić i Konstantin Haag (Foto: Instagram) Dogodila se ljubav: Splitska glumica i zvijezda hit-serije potvrdila vezu s tri godine mlađim kolegom! Slika nije dostupna Mučio je muku treba li upotrijebiti tu tešku ruku: Tata zatekao kćerkinog dečka kako ljubi drugu

Sudeći prema sadržaju koji možete vidjeti na YouTube kanalu "To Catch a Cheater", mnogi su sumnjičavci spremni otići tako daleko, pa je svog dečka na ispit vjernosti stavila i neimenovana djevojka koja je razvoj situacije promatrala sa sigurne udaljenosti.

Uz pomoć vlasnika kanala dragog je, inače vodoinstalatera, poslala u dom slobodno odjevene dame, koja mu je već nakon par minuta savršeno jasno dala do znanja da je zainteresirana za brzi, žestoki i "nećemo nikad i nikome reći" seks.

Unatoč tome što je njezin partner ponudi bez ikakvih problema odolio, ljubomorka svejedno nije bila potpuno zadovoljna te mu je zamjerila što joj je uputio "onaj" pogled.

Zaključio bi netko iz viđenoga, možda nekad problem stvarno nije u ponašanju partnera, možda je do stanja u glavama onih koji sumnjaju. Slažete li se?