Lylah je doista jedna vrlo sretna djevojčica (FOTO: Facebook/Gavin MacCall)
Lylah je doista jedna vrlo sretna djevojčica (FOTO: Facebook/Gavin MacCall)

Gavin MacCall ovom je gestom definitivno istaknuo kandidaturu za oca godine.


Gavin MacCall, otac petogodišnje Lylah iz Denvera, upravo je zaslužio golemo poštovanje milijuna ljudi diljem svijeta, osobito roditelja. 

Naime, MacCall je prije nekoliko dana svojoj maloj princezi postavio repliku poligona iz popularnoga showa American Ninja Warrior jer Lylah već duže vrijeme mašta o tome kako će se jednog dana pridružiti tom natjecanju.

Koliko je MacCall u projekt uložio truda vidjet ćete već i sami, a vremena nije štedio niti kada je snimao video kojim je predstavio svojih ruku djelo.

Video je samo na stranici American Ninja Warriora u petnaestak sati pogledalo čak deset milijuna ljudi, a od silnih se komplimenata brižni otac zasigurno i barem mrvicu zacrvenio.

Očekivano, mnogi su ga u šali upitali može li biti i njihov tata jer se ne viđa svakodnevno čovjek spreman otići toliko daleko u podršci, ljubavi i pažnji.

Štoviše, pohvaljen je i zato što je pustio svoje dijete da bude upravo to što jest - dijete, da jurca okolo makar i krvavih koljena umjesto da ga drži ispod staklenog zvona.