Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sada ga svi žele kao svog tatu: Oduševio je milijune time kako je izmamio osmijeh kćeri

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gavin MacCall ovom je gestom definitivno istaknuo kandidaturu za oca godine.

Gavin MacCall, otac petogodišnje Lylah iz Denvera, upravo je zaslužio golemo poštovanje milijuna ljudi diljem svijeta, osobito roditelja. 

Pročitajte i ovo Majka pretučene djevojčice Edina Dedić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Progovorila za Dnevnik Nove TV Majka pretučene djevojčice: "Dala sam da djeca ostanu s ocem. To je moj križ" Dijete (Foto: Getty Images) Šokantna snimka Otac vozio kćer zavezanu za kombi: Sama je tražila da bude na nosaču za bicikl

Naime, MacCall je prije nekoliko dana svojoj maloj princezi postavio repliku poligona iz popularnoga showa American Ninja Warrior jer Lylah već duže vrijeme mašta o tome kako će se jednog dana pridružiti tom natjecanju.

Koliko je MacCall u projekt uložio truda vidjet ćete već i sami, a vremena nije štedio niti kada je snimao video kojim je predstavio svojih ruku djelo.

Video je samo na stranici American Ninja Warriora u petnaestak sati pogledalo čak deset milijuna ljudi, a od silnih se komplimenata brižni otac zasigurno i barem mrvicu zacrvenio.

Očekivano, mnogi su ga u šali upitali može li biti i njihov tata jer se ne viđa svakodnevno čovjek spreman otići toliko daleko u podršci, ljubavi i pažnji.

Štoviše, pohvaljen je i zato što je pustio svoje dijete da bude upravo to što jest - dijete, da jurca okolo makar i krvavih koljena umjesto da ga drži ispod staklenog zvona. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene