Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon 40 godina

Puhao nos i iznenadio se što je iz njega izašlo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Steve Easton (51) iz Velike Britanije nakon više od 40 godina pronašao je davno izgubljeni dio igračke.

Steve je igrao igricu na internetu kad ga je obuzeo vrlo neugodan osjećaj i morao je kihnuti. U tom trenutku iz nosa mu je izletio dio igračke pikado koji mu je u lijevoj nosnici bio zaglavljen nekoliko desetljeća.

Odmah je nazvao svoju majku, 77-godišnju gospođu, koja mu je objasnila kako je kao sedmogodišnjak bio na pregledu kod liječnika zbog sumnje da je progutao taj gumeni dio pikada. S obzirom da mu liječnici nisu ništa pronašli otpušten je kući, piše BBC.

Steve tvrdi kako nikad nije osjećao nikakve tegobe, normalno je disao i puhao nos. I sad se osjeća kao i sve ove godine, ništa se nije promijenilo. Osim što je napokon njegova majka, nakon 40 godina, dobila potvrdu da je bila u pravu kad je sina odvela liječniku zbog komadića igračke koji je ipak završio u njemu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna sramota u osijeku Dječak mjesecima štedio novac za igračku, u trgovini uslijedio šok: "Trgovac ga je vrijeđao i psovao!" Avion prepun putnika zbog kvara hitno sletio na nos, plamen osvijetlio cijelu pistu (Screenshot YouTube) Saudijska Arabija Hitno slijetanje: Avion prepun putnika zbog kvara sletio na nos, plamen osvijetlio cijelu pistu

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene