Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepozvan gost

Pronašla zmiju u kupanici i umalo se pomokrila od straha

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zamislite da jednog dana pronađete odraslu zmiju u kupaonici, kako se mota oko školjke te da kasnije otkrijete kako je ista zmija živjela s vama i bez vašeg znanja u stanu ili kući.

Upravo to dogodilo se Aniki Bauer iz mjesta Allschwil u Švicarskoj. U njezin stan iz susjednog stana kat iznad, spustila se prije šest mjeseci zmija, doduše neotrovnica. Otkrila ju je kad je išla obaviti nuždu, vidjevši kako se skriva iza školjke.

Pročitajte i ovo Screenshot Zastrašujuća neman VIDEO Otkrivena divovska anakonda iz Amazone: Teška je 200 kilograma, a glava joj je veličine ljudske Rochers-de-Naye tragedija u Alpama Majka s djecom otišla na planinarenje, a onda im se izgubio svaki trag: Pronađeni su mrtvi

>> Pogledajte što kap zmijskog otrova čini ljudskoj krvi

28-godišnja Bauer se prestrašila ali je odmah pozvala policiju, a ubrzo je otkriveno kako se našla u njezinom stanu. Čini se kako se spustila niz prozor u njezin stan prije šest mjeseci, kad je njezin pravi vlasnik primijetio da je nema. pravi vlasnik zmije, zapravo ju je držao ilegalno, otkrila je policija te je 70 centimetara dugog gmaza pustila u obližnji šumarak.

'Baš dobro da sam bila u kupaonici jer sa se gotovo pomokrila od straha kad sam je vidjela. Na sreću, pustili su je u divljinu, gdje i pripada', rekla je Bauer, a prenosi orange.co.uk.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene