Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Alec Clark, 35-godišnji poštar iz Peterborougha, punih je 10 godina na svojem tavanu gomilao pakete s pornografskim DVD-ima, seksi igračkama i pomagalima i ženskim rubljem koje nije dostavio osobama na koje su bili adresirani.


Nakon anonimne dojave istražitelji su upali u njegovu kuću i pretražili je i našli pun tavan raznih paketa. Nakon što su ga suočili s dokazima, 35-godišnjak je sve priznao i navjerojatnije ga očekuje zatvorska kazna. 'Čini se da sam upao u nešto što mi je zaista pomutilo razum, no zaista nisam imao nikakvu namjeru bilo što činiti s tim stvarima', kazao je poštar za Peterborough Today.

Vezani članci Vruće krpice Njima je odjeća samo prolazna faza, a ovako se zabavljaju prije nego što je skinu Vruće poze Vrućim pozama bore se protiv negative u svijetu, možda uljepšaju i vaš dan

Razlog zašto toliko godina nije otkriven je taj što Clark nije uzimao cijeli paket upućen na neku adresu, već je otvarao one veće, za koje je procijenio da sadržavaju više stvari. Potom je izabrao jednu ili dvije, ponovno zatvorio paket i dostavio ga.