Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za svu braću i sestre

Pogledajte dirljivu poruku o "nama" i "njima", spot koji je ovaj ludi svijet trebao više nego ikad

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Počeli smo previše razmišljati o tome što nas sve dijeli i zaboravljati koliko nas toga istovremeno spaja.

Dijelimo se na lijeve i desne. Vjernike i nevjernike. Bogate i siromašne. Visoke i niske. Lijepe i ružne. Bijele i crne. Dijelimo jedni druge svakodnevno u tisuće kategorija i pritom zaboravljamo da ista ta medalja ima lice i naličje. Zaboravljamo na neospornu istinu koja govori: koliko nas stvari razdvaja, toliko nas stvari istovremeno i veže.

Pročitajte i ovo Danska zastava Pod pritiskom Zapovjednik danske vojske dao ostavku Bombardiranje Ukrajine Dvije godine sukoba Rat koji je razorio živote i promijenio zemlju ne posustaje: "Nismo očekivali da će ih biti toliko"

Zaboravljamo da je svaki čovjek na ovom svijetu na neki način naš brat i sestra, netko tko prolazi isto što i mi, netko tko jako dobro razumije kako se osjećamo. Netko s kim dijelimo identičnu radost ili tugu, snagu ili sumnju, ushićenje ili tjeskobu, životnu situaciju ma o čemu bilo riječ.

Podsjetila nas je na to izvanredna reklama danske televizijske postaje TV2, koja će i vama pomoći da se na trenutak sjetite da se u ova luda vremena prelako dijelimo na "nas" i "njih" premda smo svi jednako krvavi ispod kože. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene