Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Želite ga pročitati?

Prostitutka napisala pismo suprugama svojih mušterija - Evo što je sve navela!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njoj je to posao, a njima ispušni ventil. Je li ovo samo opravdanje ili racionalno obrazloženje najstarijeg zanata u svijetu?

Njujorška prostitutka pod pseudonimom April Adams napisala je pismo suprugama svojih mušterija, zapravo suprugama svih mušterija svih prostitutki na svijetu u kojem je konstatirala kako je upravo ona tajni sastojak mnogih zdravih brakova. Tekst je objavljen na američkom Viceu, a čitateljstvo je podijeljeno u svojim stavovima.

Pročitajte i ovo Željka Markić, U ime obitelji Traže jednu stvar U ime obitelji poslalo pismo Plenkoviću, traže samo jednu stvar: "Nanosi štetu demokratskoj kulturi" Slika nije dostupna Još jedino u Hrvatskoj... Prijavila klijenta koji nije platio 'usluge', a policija kaznila - samo nju!

Pismo prenosimo u cijelosti.

Draga suprugo,

Ne poznajem te, ali znam da postoji mogućnost da te suprug prevari s prostitutkom- To kažem jer se ja time bavim, a klijenata mi ne nedostaje.

Ali ne tvoj suprug, reći ćeš, ne on! Drugi muževi da, vaša veza i vaš seksualni život su sasvim druga priča. Imali ste trojac s tvojom cimericom na faksu prije desetak godina. Svakog kolovoza unajmite dadilju i odete u las Vegas. Imate neku posebnu stvar s maratonima serije 'Zakon i red'. Vi imate fantastičan brak!

Da vas pitam nešto - kad ste zadnji put vodili ljubav tri puta u jednom tjednu? Kad se on posljednji put požalio zbog toga? Zar ne misliš da je moguće kako je on umjesto toga maknuo problem iz tvojih ruku i stavio ga u moje?

Dobra vijest je, ako se tvoj suprug viđa sa mnom, znači da želi ostati u braku. Odlučio se na malo uzbuđenja, ali na najmanje kompliciran način. Zamisli da je umjesto mene dadilja, susjeda, tvoja najbolja prijateljica... Mogla bih nastaviti, ali jasno ti je na što ciljam.

Priča odane kršćanke: Kako sam spavala s 10.000 muškaraca

Ja sam profesionalka. Diskretna sam, ali i konkretna: moje vrijeme, pažnja i seksualnost mjere se u satima izvan kojih je on samo tvoj. I ono što je najvažnije - ja tvog supruga ne volim niti ću ga ikada voljeti. Prilično je nevjerojatno da prema njemu osjećam nešto više od onoga što osjećam prema svom omiljenom konobaru.

Ja nikada neću biti prijetnja tvom braku jer kad ne radim ne želim imati veze ni sa jednim od vas. Nikad neću otići s njim na večeru niti ću vas zvati usred noći i spominjati razvod. Od mene nećeš saznati što se dogodilo. A ako saznaš od njega - ili je glup ili je jako ljut na tebe.

Da, neki klijenti razviju nekakve osjećaje, ali njih je vrlo malo, budući da je ono što ja radim - lažno. Ne misliš valjda da vodoinstalateri obožavaju WC školjke?

Muškarci znaju da je moja želja prema njima uvjetovana njihovom željom da mi daju novac. Ne gledaj na to kao da gleda TV s tobom i djecom, a potom da bježi u moju hotelsku sobu u kojoj će s ljubavlju uzdizati moje izmišljeno ime. Ja sam izvan života. Ja sam radnik. Koliko god on o meni seksualno razmišljao, njegove emocije neće biti prisutne u ovome što zajedno radimo.

Ako postoji potencijal da se stvari zakompliciraju s njegove strane, uvijek postoji sigurnosna mreža - mene se mora platiti!

Prema mom iskustvu muškarci na seks troše samo onoliko koliko si ga mogu priuštiti. Ako je ovo tvom mužu potrebno svaka dva tjedna i može izdvojiti 1000 dolara mjesečno iz vašeg kućnog budžeta onda će se viđati s nekim tko naplaćuje onoliko koliko ja naplaćujem. Ako želi više, pa ne može izvući novac iz zraka. To je vožnja koju završavam riječima- 'Dragi, moram ti nešto reći...'

Što god on mislio da osjeća zaboravit će na to za dva tjedna kao i bilo koju drugu žudnju.

A što s bolestima? Unatoč onome što danas vidiš u filmovima, većina seksualnih radnika danas je vjerojatno zdravija i seksualno svjesnija od prosječne tajnice. Sjećaš li se kad sam ti objašnjavala limite svojih osjećaja prema njemu? To podrazumijeva i njegov epidemiološki profil. I šanse da ostanem trudna uslijed onoga što radim su apsolutno nikakve.

Možda i dalje ne želiš da spava sa mnom pa ću te ponovno pitati - kad ste zadnji spavali zajedno tri puta u jednom tjednu?

Ne kažem da je tvoj posao činiti ga sretnim. Kažem da ti možda jednostavno ne želiš tako često spavati s njim. Prezaposlena si ili si pod stresom ili te on više ne privlači. Shvaćam, mene sigurno ne privlači.

U tome je stvar. Ja sam tajni sastojak mnogih zdravih brakova jer kad je on sa mnom oboje dobivate onoliko seksa koliko želite. Dokle god se kloniš njegova mobitela imate šansu dogurati do 50. godišnjice braka. Nema na čemu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene