Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Psiće je posljednjih dana odbijao hranu, još od trenutka kada su njegovo čovjeka prebacili u bolnicu.


Psić imena Cesur još jedanput je potvrdio da se malo koja ljubav može mjeriti s onom kada pas preda svoje srce čovjeku. Cesur je prije nekoliko dana nažalost ostao bez vlasnika Mehmeta Ilhana, a kamere tamošnjih televizijskih postaja su prenijele svijetu koliko je Mehmet psiću značio, do koje mjere bez njega ne može.   

Vezani članci Slika nije dostupna Ma gdje piše da moraju biti smrtni neprijatelji? Odnos poštara i psa raznježio milijune Slika nije dostupna Neki ljudi stvarno ne bi smjeli imati psa, a ovaj je bezobraznik prvorazredni primjer

Cesur, naime, svakodnevno posjećuje grob čovjeka koji je umro u Bursi u 79. godini, a slike sa sprovoda su ujedno posvjedočile da je psić spuštene njuške stajao uz njegov lijes, beskrajno tužan što ga više nema.

Cesura je u međuvremenu zbrinuo Mehmetov sin Ali, koji je novinarima ispričao i to da je psić odbijao hranu posljednjih dana, odnosno za onih dok je njegov otac brojao posljednje trenutke u bolnici.

"'Od lijesa se nije micao ni centimetra. Pratio nas je sve do groba i tamo stajao sve dok mi oca nisu spustili u zemlju", dodao je Ali, čiji je otac Mehmet dugo živio paraliziran, a Cesura uzeo pod svoje još kao štenca prije dvije godine.   

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju