Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Psiće je posljednjih dana odbijao hranu, još od trenutka kada su njegovo čovjeka prebacili u bolnicu.


Psić imena Cesur još jedanput je potvrdio da se malo koja ljubav može mjeriti s onom kada pas preda svoje srce čovjeku. Cesur je prije nekoliko dana nažalost ostao bez vlasnika Mehmeta Ilhana, a kamere tamošnjih televizijskih postaja su prenijele svijetu koliko je Mehmet psiću značio, do koje mjere bez njega ne može.   

Vezani članci Kujica na kojoj se netko stravično iživljavao u Vinkovcima Stravičan slučaj zlostavljanja psa: Kujici odrezao rep, ozlijedio šapu i objesio ju u šumi - ''Jedva je doticala tlo...'' Pogledi puni ljubavi Njihovi ljubimci su puni ljubavi, pogledajte samo ove umiljate poglede!

Cesur, naime, svakodnevno posjećuje grob čovjeka koji je umro u Bursi u 79. godini, a slike sa sprovoda su ujedno posvjedočile da je psić spuštene njuške stajao uz njegov lijes, beskrajno tužan što ga više nema.

Cesura je u međuvremenu zbrinuo Mehmetov sin Ali, koji je novinarima ispričao i to da je psić odbijao hranu posljednjih dana, odnosno za onih dok je njegov otac brojao posljednje trenutke u bolnici.

"'Od lijesa se nije micao ni centimetra. Pratio nas je sve do groba i tamo stajao sve dok mi oca nisu spustili u zemlju", dodao je Ali, čiji je otac Mehmet dugo živio paraliziran, a Cesura uzeo pod svoje još kao štenca prije dvije godine.