Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema neću

Pao mu je brak na oči: Mladoženju je vezanog lancima doslovno vukla do oltara!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Navodno se taoc odlučne mladenke tog dana nije pojavio na vjenčanju zbog čega ga je djevojka nakanila privesti silom.

Gotovo svi kineski mediji, čak i pojedine tamošnje televizijske postaje u udarnim terminima, objavili su prije nekoliko dana snimku nevjerojatnog sadržaja, kako je nekog nesretnika "voljena" djevojka vezanog lancima vukla prema oltaru.

Pročitajte i ovo Jemenski hutisti, ilustracija Zaustavit će rezolucije UN-a Hutisti u Omanu postigli dogovor s moćnim saveznicima: Njihove brodove neće napadati Kineske vojne vježbe Naoružavanje Ovo nije viđeno od Drugog svjetskog rata: "Do 2027. godine bit će spremni na invaziju"

Gdje je snimka nastala i tko je mladić agencije nisu navele, ali je zato rečena informacija da se taoc odlučne mladenke tog dana nije pojavio na vlastitom vjenčanju zbog čega ga je odlučila potražiti i privesti na silu.

Je li djevojka na kraju postala gospođom također nije istaknuto, ali za kraj možemo dodati da lokalni mediji u međuvremenu nisu promijenili ploču.

Jasno, mnogi su na društvenim mrežama posumnjali da je mobitelom zabilježen prizor bio tek performans, ili već nešto tome slično, ali tu pretpostavku niti jedna tamošnja novinska kuća nije potvrdila.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene