Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Navodno se taoc odlučne mladenke tog dana nije pojavio na vjenčanju zbog čega ga je djevojka nakanila privesti silom.


Gotovo svi kineski mediji, čak i pojedine tamošnje televizijske postaje u udarnim terminima, objavili su prije nekoliko dana snimku nevjerojatnog sadržaja, kako je nekog nesretnika "voljena" djevojka vezanog lancima vukla prema oltaru.

Vezani članci Svađa bračnog para, ilustracija Prijeti li ovoj europskoj zemlji zabrana razvoda braka? "To je civilizacijski nedopustivo, a nisam sigurna ni koliko je u interesu Crkve" Slika nije dostupna Klasa optimist: Nudi Obami 70 ovaca, 50 krava i 30 koza za ruku njegove kćeri

Gdje je snimka nastala i tko je mladić agencije nisu navele, ali je zato rečena informacija da se taoc odlučne mladenke tog dana nije pojavio na vlastitom vjenčanju zbog čega ga je odlučila potražiti i privesti na silu.

Je li djevojka na kraju postala gospođom također nije istaknuto, ali za kraj možemo dodati da lokalni mediji u međuvremenu nisu promijenili ploču.

Jasno, mnogi su na društvenim mrežama posumnjali da je mobitelom zabilježen prizor bio tek performans, ili već nešto tome slično, ali tu pretpostavku niti jedna tamošnja novinska kuća nije potvrdila.