Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Posebni eliksir'

Pale si lice kako bi izgledali mlađe!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Biste li zapalili lice kako biste izgledali mlađe? Vjerovali ili ne ima i onih koji se podvrgavaju tretmanu vatrom kako bi izgledali mlađe.

Kineski kozmetičari imaju posebnu metodu za pomlađivanje koju nazivaju 'posebni eliksir', piše Daily Mail. Naime, ženama se na lice stavlja ručnik natopljen alkoholom koji se onda zapali. Taj tretman, kojeg nazivaju i 'Huo liao', potiče regeneraciju stanica na koži kako bi se postigao mlađi izgled.

Pročitajte i ovo Plamen na trajektu u Biogradu Nije bilo putnika FOTO/VIDEO Drama u Dalmaciji! Zapalio se trajekt: Nakon duge borbe s plamenom, vatrogasci uspješno otklonili opasnost U požaru na obiteljskoj kući u Draganićima poginula je jedna osoba Identitet zasad nepoznat Tragedija kod Zagreba: Nakon požara u obiteljskoj kući pronađeno tijelo

Njime se može 'pomlađivati' koža na bilo kojem dijelu tijela, kao što se može vidjeti u priloženoj snimci.

>>
Znanstvenici otkrili zašto nam se prsti smežuraju u vodi
Stanovnici vjeruju kako ovaj neobičan tretman može izliječiti prehladu, glavobolju pa i nesanicu. Iako izgleda zastrašujuće i vrlo opasno, kozmetičari koji ga nude u svojim salonima tvrde da se žene ne moraju bojati da će nešto poći po zlu jer ih rade stručnjaci. Kako tretman izgleda, možete pogledati u videu ispod teksta. Sami ovo nikako ne pokušavajte kod kuće.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene