Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kutak za kreativnost

Djevojčica (9) šokirala stihovima pjesme

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Devetogodišnja djevojčica šokirala javnost svojim pjesničkim umijećem, ali ne nužno na ugodan način. Pročitajte te dječje stihove...

U rubrici "Kutak za kreativnost" jednog američkog lokalnog dnevnog lista, 9-godišnja školarka po imenu Gabi, objavila je svoju poemu, vrlo kataklizmičkog karaktera.

Pročitajte i ovo Požar u Kopenhagenu Vatrogasci na terenu VIDEO Požar zahvatio simbol Kopenhagena: "Ovo je katastrofa, izgorio je naš Notre-Dame" Požar u Čileu Uveden policijski sat VIDEO Vatrena stihija u Čileu ubila 64 osobe, predsjednik ima loše vijesti: "Ta će brojka sigurno rasti i to značajno"

U prijevodu, ta poema glasi ovako:

"Vatra se crveni poput krvi. Gledam plamenje kako se uzdiže u zrak i osjećam okus tuge ljudi čije su kuće izgorjele do temelja. Okrećem se, ali sve što čujem jest prasak i eksploziju plamenja."

Za dijete od devet godina starosti, većina će se složiti, ovo je svakako izrazito kreativno, ali vjerojatno poprilično šokantno. Pjesmu je prenio britanski Mirror.

Komičarka Shelby Fero objavila je fotografiju s pjesmom iz novina na svojem Twitter profilu, uz komentar "Gabi je stvarno zabrijala".

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene