Želite da vaše dijete leti na leđima slonića Dumba i prođe kroz Trnoružičin dvorac, a uz to doživi san svih klinaca i posjeti svih pet magičnih zemalja Disneylanda u Parizu?

Galerija


 Ako je vaš mališan strastveni ljubitelj Disneyjevih filmova i zajedno sanjate o tome da uživo upoznate Mickeyja Mousea, Snjeguljicu ili Pinokija, imamo za vas odlične vijesti. Mastercard, kao partner Disneylanda Paris, omogućava da osvojite putovanje u Disneyland Paris za četveročlanu obitelj i iz prve ruke doživite iskustvo iz animiranih filmova.

Vezani članci Provjerite što vas sve čeka na CrnoJaje.hr Ne propustite nevjerojatnih do 15% dodatnog popusta za plaćanje Mastercard® ili Maestro® karticom! PR Kako bi proslavio finale UEFA Lige prvaka, Mastercard je stvorio najveći svjetski digitalni val s preko milijardu pregleda

Kako biste pristupili nagradnoj igri i dobili priliku osvojiti ovu vrijednu nagradu, trebate u obliku komentara na Facebook stranici Mastercarda Hrvatska podijeliti kojeg Disneyjevog lika bi vaši mališani željeli osobno upoznati i zašto. Uz to, trebate označiti prijatelja/icu ili člana obitelji i pozvati ga/je da sudjeluje. Autor ili autorica najboljeg komentara prema izboru žirija osvaja Priceless vikend paket u Disneylandu u Francuskoj od 13. do 15. rujna 2019.

PR
PR

 

Uz prijevoz, nagrada uključuje dva noćenja u hotelu Disney Newport Bay Club za četiri osobe (do dvije odrasle osobe i do dvoje maloljetne djece) s doručkom. Sretni dobitnici će imati priliku uživati i u jednoj posebnoj večeri te će dobiti ulaznice za park za sva tri dana, poseban pristup događajima, paradama i drugim iznenađenjima, upoznavanje s Disneyjevim linkovima i Mastercard® prepaid karticu s određenim iznosom.

Nagradni natječaj počinje 28. kolovoza, a traje do ponoći 2. rujna, dok će dobitnik ili dobitnica biti objavljeni 3. rujna 2019. Za detalje posjetite https://www.facebook.com/MastercardHrvatska/