Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nekoliko je teorija u čemu je štos, no zasad samo možemo nagađati što je točan odgovor.


Fotografija koju je prije par dana prenio portal 9gag upravo je postala hit na društvenim mrežama. Zašto je tome tako bit će vam jasnije čim je bolje pogledate, a u čemu je štos, odakle na slici taj jezivi detalj, nismo sigurni da vam znamo sa stopostotnom sigurnošću reći.

Vezani članci Jezivi prizori Naišli na prizore koji su im utjerali strah u kosti, provjerite jeste li hrabriji od njih Jeziva maca (Foto: Screenshot/YouTube) Mačka im je poput demona iz filma strave pa su od njezinih nepodopština napravili hororac

Mogućnosti je nekoliko. Prije svega, možda je došlo do nekakve slučajne anomalije u mobitelu pomoću kojeg je fotografija snimljena, a ne bi bilo čudno niti to da je sliku neki zafrkant naknadno digitalno obradio.

Žena misteriozno iščeznula ispred očiju gledatelja, možete li objasniti gdje je nestala?

Također, možda samo ponovo svjedočimo fenomenu pareidolije i možda doista na slici samo vidimo uzorak marame koji naš mozak podsjeća na ljudsko lice.

U teoriju o duhovima nekako smo najmanje skloni povjerovati, ali reda radi spomenut ćemo i tu mogućnost jer tko bi ga znao kakve sve tajne ovaj ludi svijet skriva.

Pogledajte i pokušajte do zaključka doći sami, mi ćemo u nastavku podsjetiti na jedan video koji je star koliko je gotovo sam YouTube, te koji je preplašio tisuće i tisuće ljudi (ne gledajte ga ukoliko ste osjetljivi na takva materijale).  

At first glance, this selfie seems to be a perfectly normal picture of a man and a woman.But what's lurking in the...

Posted by Saddam Sarhan on Wednesday, March 30, 2016