Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brrrrrr

Sasvim običan selfie? Pogledajte malo bolje, fotografija skriva jezivu tajnu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekoliko je teorija u čemu je štos, no zasad samo možemo nagađati što je točan odgovor.

Fotografija koju je prije par dana prenio portal 9gag upravo je postala hit na društvenim mrežama. Zašto je tome tako bit će vam jasnije čim je bolje pogledate, a u čemu je štos, odakle na slici taj jezivi detalj, nismo sigurni da vam znamo sa stopostotnom sigurnošću reći.

Pročitajte i ovo Fotografiranje završilo tragedijom (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Opasan trend ''Epidemija teških ozljeda'': Zbog selfija u posljednjih sedam mjeseci stradalo šestero djece Slika nije dostupna Ne gledati prije spavanja Paranormalna aktivnost? Noćne čuvare u podrumu dočekao prizor iz horora

Mogućnosti je nekoliko. Prije svega, možda je došlo do nekakve slučajne anomalije u mobitelu pomoću kojeg je fotografija snimljena, a ne bi bilo čudno niti to da je sliku neki zafrkant naknadno digitalno obradio.

Žena misteriozno iščeznula ispred očiju gledatelja, možete li objasniti gdje je nestala?

Također, možda samo ponovo svjedočimo fenomenu pareidolije i možda doista na slici samo vidimo uzorak marame koji naš mozak podsjeća na ljudsko lice.

U teoriju o duhovima nekako smo najmanje skloni povjerovati, ali reda radi spomenut ćemo i tu mogućnost jer tko bi ga znao kakve sve tajne ovaj ludi svijet skriva.

Pogledajte i pokušajte do zaključka doći sami, mi ćemo u nastavku podsjetiti na jedan video koji je star koliko je gotovo sam YouTube, te koji je preplašio tisuće i tisuće ljudi (ne gledajte ga ukoliko ste osjetljivi na takva materijale).  

At first glance, this selfie seems to be a perfectly normal picture of a man and a woman.But what's lurking in the...

Posted by Saddam Sarhan on Wednesday, March 30, 2016

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene