Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Misterij

Žena misteriozno iščeznula ispred očiju gledatelja, možete li objasniti gdje je nestala?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oči naše što nam to činite?

Dobro pogledajte sljedeći prizor i usredotočite se na djevojku plave kose prekriženih ruku. Možete li objasniti gdje je odjedanput nestala?!

Pročitajte i ovo Darko Obradović, stručnjak za sigurnost Dramatična potraga Sigurnosni stručnjak o istrazi oko nestale Danke: "Ne bi se otkazivala potraga da se nije dogodio preokret" Ilustracija slučaj uzdrmao srbiju Misteriozan nestanak Beograđanke - krenula je na let za Washington, nije se nikad ukrcala: "Samo se molimo da bude sigurna"

Eto pitanja koje je u noći sa srijede na četvrtak zaintrigiralo najmanje milijun ljudi na platformi Imgur, a snimka će, po svemu sudeći, biti pravi hit i narednih sati na brojnim svjetskim portalima.

Iza misterija ipak stoji logično objašnjenje, ali odmah ćemo vam reći da nije u pitanju digitalna obrada slike, odnosno da kadar nije naknadno prepravljan u montaži. 

Pogledajte:

View post on imgur.com

Jeste li uspjeli odgonetnuti gdje je nestala? Pokušajte još jedanput, a ako ne ide, odgovor ćete pronaći ispod sličnog videa u kojemu možemo vidjeti suprotan slučaj, suca koji se iznenada 'materijalizirao'.

 

Kut nam ne dopušta da je vidimo! Eto gdje je nestala. Djevojka se naprosto istovremeno počela kretati iza dame koju možemo vidjeti kako gura prtljagu. Da bi se to uočilo potrebno je oko sokolovo, ali je doista to bio slučaj. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene