Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stvaraju se ogromne gužve

Nakon Zagreba, shopping groznica zahvatila cijelu Hrvatsku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Diljem zemlje ispred Top Shopovih trgovina stvaraju se neviđene gužve.

Nakon velike jučerašnje gužve u Zagrebu, koja je na neko vrijeme čak blokirala promet, shopping groznica zahvatila je i Split, Varaždin, Dubrovnik, Šibenik, Karlovac... U svim ovim, i brojnim drugim gradovima u zemlji, ispred Top Shop trgovina stvorili su se jednako veliki redovi kao i u Zagrebu.

Pročitajte i ovo Ilustracija kontrola prometa Gužva na autocesti A1: Policija provodila akciju Prometna na Zrinjevcu - 5 u centru grada FOTO Sudar triju automobila izazvao prometni kaos u Zagrebu

Razlog? Obilježavanje Crnog petka i vikenda punog odličnih popusta! Upravo su ti popusti, koji sežu do čak 90 posto uzrok gužvama koje se niti u subotu ne smanjuju!

Neviđena gužva u centru Zagreba!

Samo ovog vikenda, na dosad nezapamćenom sniženju, možete pronaći čak 1000 vrhunskih Delimano, Dormeo, Walkmaxx, Shark, Kosmodisk i Wellneo proizvoda! Sve što trebate napraviti, ako već niste, jest otići do najbliže Top Shop trgovine i kupiti željeni proizvod uz fenomenalnu uštedu!

Da smo narod koji voli kvalitetno i pametno kupovati, pokazalo je nedavno predstavljanje nove linije odjeće na Cvjetnom trgu, a gužva koja je u petak nastala ispred Top Shop trgovine u Ilici te one koje se stvaraju danas u Splitu, Šibeniku, Dubrovniku, Zadru, Karlovcu i drugim gradovima, dokaz su ovoj tvrdnji!

Stoga požurite do najbliže Top Shop trgovine i na vrijeme kupite svoje omiljene proizvode po ludo niskim cijenama, jer akcija traje samo ovaj vikend!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene