Ova mačka je bila dovoljno hrabra da zanemari bodlje malih ježeva i da im pruži toplo utočište nakon što im je mama poginula dok su lokalci u Vladivostoku kosili travu.

Galerija


Osam malih ježeva našli su se u neprilici, ali i njihovi privremeni skrbnici nakon što ježevi skoro dva dana nisu htjeli jesti ni iz bočice ni iz posudice.

Vezani članci Velike mace (Foto: thechive.com) Na društvenim mrežama pokazale svoje velike, dlakave mace Mačka (Foto: Screenshot/Facebook) Mačke imaju neobične moći koje graniče s teleportacijom

Tada se herojski iskazala Muska, hrabra maca koja je bez straha od bodlji pružila malim ježevima hrane i toplo mjesto za počinak.

Ovo nije prvi put da se Muska pokazala kao brižna prema životinjama kojima je potrebna pomoć. Nedavno, nakon što se omacila i podigla svoje mačiće, Muska je pomogla i drugom leglu mačića koji su također ostali siročad poput malih ježeva.

Muska je izgledala zbunjeno i nervozno pri pogledu na osam malih ježeva koji su dva dana odbijali hranu. Tako je preko noći, dok nikoga nije bilo, Muska uzela malene ježeve pod svoje okrilje te ih nahranila svojim mlijekom.

Svi ježevi su preživjeli i nastavili su se hraniti redovito, ali Muska se unatoč tome nastavila brinuti za njih, prenosi Siberian Times.