Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubrzo uhićen

Lopov uhićen nakon što mu je žrtva postala 'frend' na Facebooku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako već kradete od nekog, nemojte ga prihvatiti kao prijatelja na Facebooku. Tako bi najvjerojatnije glasio savjet 20-godišnjeg lopova iz američkog grada Tauntona.

On je došao na benzinsku postaju, uredno platio gorivo, ukrao flat screen TV iz muškog WC-a, sakrio ga ispod majice i odšetao.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ukrali gotovo 700.000 kuna Uhićeni pljačkaši Erste banke i Inine crpke Slika nije dostupna Potraga za razbojnikom Dernjavom spriječila pljačku benzinske postaje

'Odlučila sam se poigrati detektiva. Snimka nadzorne kamere je pokazala kako je platio kreditnom karticom. Potražila sam transakciju i saznala njegovo ime. Zatim sam ga potražila na Facebooku i poslala mu zahtjev za prijateljstvom. Prihvatio me, tako da sam mogla pretražiti njegove fotografije kako bih se uvjerila da se radi o pravoj osobi. Kada sam bila sigurna, poslala sam mu poruku neka vrati TV i nećemo zvati policiju. Izbrisao me s liste prijatelja, pa smo se ipak obratili policiji', pojasnila je Nicole Telles, upraviteljica benzinske postaje.

>> Provalio u kuću, provjerio MySpace i zaboravio se odjaviti

Nicole je sve dokaze odnijela na policiju, koja je mladića ubrzo uhitila, piše MSNBC.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene