Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ako već kradete od nekog, nemojte ga prihvatiti kao prijatelja na Facebooku. Tako bi najvjerojatnije glasio savjet 20-godišnjeg lopova iz američkog grada Tauntona.


On je došao na benzinsku postaju, uredno platio gorivo, ukrao flat screen TV iz muškog WC-a, sakrio ga ispod majice i odšetao.

Vezani članci Slika nije dostupna FOTO: Snimljena pljačka benzinske postaje u Bjelovaru Slika nije dostupna VIDEO: Turski heroj zapaljenu cisternu odvezao s benzinske postaje

'Odlučila sam se poigrati detektiva. Snimka nadzorne kamere je pokazala kako je platio kreditnom karticom. Potražila sam transakciju i saznala njegovo ime. Zatim sam ga potražila na Facebooku i poslala mu zahtjev za prijateljstvom. Prihvatio me, tako da sam mogla pretražiti njegove fotografije kako bih se uvjerila da se radi o pravoj osobi. Kada sam bila sigurna, poslala sam mu poruku neka vrati TV i nećemo zvati policiju. Izbrisao me s liste prijatelja, pa smo se ipak obratili policiji', pojasnila je Nicole Telles, upraviteljica benzinske postaje.

>> Provalio u kuću, provjerio MySpace i zaboravio se odjaviti

Nicole je sve dokaze odnijela na policiju, koja je mladića ubrzo uhitila, piše MSNBC.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju