Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traga za razbojnicima

FOTO: Snimljena pljačka benzinske postaje u Bjelovaru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica naoružanih maskiranih razbojnika sinoć su opljačkali benzinsku postaju na Križevačkoj cesti bb u Bjelovaru.

Pljačkaši su u bijegu, no njihov zločin snimile su nadzorne kamere benzinske postaje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nove cijene Od ponoći gorivo ponovno skuplje Slika nije dostupna Opljačkana benzinska postaja u Bjelovaru

Pljačka se dogodila sinoć u 21:22 sata na Ininoj benzinskoj postaji, kada su dvojica maskiranih i vatrenim oružjem naoružanih muškaraca ušli u prodajni prostor. Djelatnicima su zaprijetili oružjem i zatražili da im predaju dnevni utržak te su nakon toga pobjegli s zasad neutvrđenom količinom novca. Prestrašeni djelatnici nisu pružali otpor.

'U razotkrivanju ovih kaznenih djela, što možemo reći da su najteža kaznena djela s elementima prisile odnosno nasilja, uporabe vatrenog oružja, policija poduzima niz kriminalističko-taktičkih mjera i radnji', rekao je Dražen Štajdohar, glasnogovornik PU bjelovarsko-bilogorske.

Iz PU bjelovarsko-bilogorske doznajemo kako je potraga za razbojnicima još uvijek u tijeku, a policija moli građane da ukoliko imaju bilo kakve informacije koje bi dovele do uhićenja počinitelja, o tome jave najbližoj policijskoj postaji, ili nazovu 192.

Građani kažu kako je očito da u vrijeme recesije ima više pljački. Neki tvrde da bi trebali imati bolje zakone koji bi ljudima omogućili da zarađuju i da imaju za život pa da ne moraju krasti.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene