Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ah ta ovisnost

Provalio u kuću, provjerio MySpace i zaboravio se odjaviti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovisnost o društvenoj mreži može koštati slobode.

To je na svojoj koži osjetio tinejdžer iz Floride, koji je provalio u praznu kuću, gdje se poslužio računalom kako bi provjerio MySpace profil, ali se zaboravio odjaviti. Policija zbog njegove 'greške' nije imala problema s traženjem počinitelja.

Pročitajte i ovo Satelitska snimka uragana Idalia Građani se evakuiraju Dramatična snimka iz svemira: Uragan ide prema Floridi, ima putanju koja nije viđena više od 170 godina - "Ovo mi je prvi zbog kojeg sam zbilja zabrinut" Srušio se helikopter na zgrade na Floridi Užas na Floridi VIDEO Spasilački helikopter srušio se na zgradu: Dimio se, okretao u zraku i pao - ima mrtvih i ozlijeđenih

Da se nešto čudno događa u kući u Sugarloaf Keyju primijetio je muškarac kojeg su vlasnici zamolili da postavi zaštitu od uragana. Vidio je kako netko sjedi na sofi u dnevnom boravku. Pozvao je policiju, ali kada su oni stigli, u kući nije bilo više nikoga.

>> Uhićena jer mu je ušla u profil i ubila njegov lik iz igrice

'U jednoj smo sobi pronašli kompjuter ulogiran u MySpace. Vlasnika profila ubrzo smo pronašli kako šeće susjedstvom', rekao je šerif Monroe okruga. Policija je Roberta Ruppa uhitila i optužila za provalu i krađu, piše Cnews.canoe.ca.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene