Obavijesti Video Pretražite Navigacija
A što je s Hrvatskom?

KARTA SVIJETA Evo koje zemlje će se najteže izboriti s klimatskim promjenama!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Londonska kompanija 'The Eco Experts' otkrila je koje su svjetske zemlje najbolje pripremljene za nositi se s klimatskim promjenama.

Skandinavske zemlje i Velika Britanija predvode skupinu zemalja koje borbu s klimatskim promjenama već sad mogu dobiti, no situacija u ostatku Europe i svijeta nije tako dobra.

Pročitajte i ovo Reakcije na potres više od dvije tisuće komentara Slabi potresi izazvali lavinu komentara: "Takve reakcije su dokaz traume" Ilustracija upozorio RASFF U proizvodu iz Hrvatske otkriven veoma zarazan virus: Reagirao europski sustav za brzo uzbunjivanje

Hrvatska je u zelenoj zoni prema podacima koje su prikupili znanstvenici sa Sveučilišta Notre Dame u Indiani i koji su dio ND-Gain Indexa.

'Ova godina možda najtoplija od početka mjerenja u svijetu'

Sve je uzeto u obzir, od položaja, terena, stupnja zagađenja i nacionalnih resursa. U slučaju prirodnih katastrofa, Afrika bi se jako loše provela, jer 90 posto afričkih zemalja nema adekvatne mjere za borbu protiv klimatskih promjena, prenosi Daily Mail.

Na karti koju možete pronaći OVDJE pogledajte koje zemlje bi prirodne katastrofe i klimatske promjene najviše pogodile. Među njima je i naše susjedstvo - BiH, Srbija, Kosovo i Makedonija.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene