Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uporan u naumu

Kakva borba: Ništa ga nije moglo omesti dok se spuštao u krivom smjeru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Smušeni i pomalo nesiguran na nogama, jedan je biznismen s aktovkom u rukama bio uporan da se spusti po pokretnim stepenicama koje su išle u suprotnom smjeru.

Ovaj, pomalo komičan događaj, zbio se u Tottenhamu na pokretnim stepenicama podzemne željeznice, piše Daily Mail. Nakon što se nekoliko minuta nehajno pokušavao spustiti po stepenicama ne obazirući se na ljude koji su išli u suprotnom smjeru, u pomoć mu je odlučila priskočiti jedna djevojka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna BIZARAN RAZLOG Zbog korone sve je veći broj ozlijeđenih na pokretnim stepenicama, znate li zašto? Slika nije dostupna pregovori nisu uspjeli Talibani ulaze u posljednju neokupiranu pokrajinu u Afganistanu: Obje strane pretrpjele velike gubitke

>> Pitanje: Je li ovaj golub malo 'ograničen' ili jako pametan?

Unatoč njenim naporima, muškarac se i dalje nije obazirao te je nastavio u zacrtanom smjeru. Konačno se jedan putnik sjetio pritisnuti gumb za zaustavljanje stepenica te smušenog muškarca uputiti na pravi put.

'Doslovno sam se zaletio u tog čovjeka. Isprva sam mislio da se šali, ali pokazalo se da to nije istina', rekao je Sam Napper koji je borbu ovog muškarca i pokretnih stepenica zabilježio kamerom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene