Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Smušeni i pomalo nesiguran na nogama, jedan je biznismen s aktovkom u rukama bio uporan da se spusti po pokretnim stepenicama koje su išle u suprotnom smjeru.


Ovaj, pomalo komičan događaj, zbio se u Tottenhamu na pokretnim stepenicama podzemne željeznice, piše Daily Mail. Nakon što se nekoliko minuta nehajno pokušavao spustiti po stepenicama ne obazirući se na ljude koji su išli u suprotnom smjeru, u pomoć mu je odlučila priskočiti jedna djevojka.

>> Pitanje: Je li ovaj golub malo 'ograničen' ili jako pametan?

Vezani članci Dvostruki nokaut Turist posjetio domovinu tajlandskog boksa pa iz prvog reda snimio dvostruki nokaut Roomba Ratovi usisivača nova su vrsta zabave za cijelu obitelj, konzumirajte odgovorno!

Unatoč njenim naporima, muškarac se i dalje nije obazirao te je nastavio u zacrtanom smjeru. Konačno se jedan putnik sjetio pritisnuti gumb za zaustavljanje stepenica te smušenog muškarca uputiti na pravi put.

'Doslovno sam se zaletio u tog čovjeka. Isprva sam mislio da se šali, ali pokazalo se da to nije istina', rekao je Sam Napper koji je borbu ovog muškarca i pokretnih stepenica zabilježio kamerom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook