Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stručno vođena projekcija

Dan zaljubljenih doslovno pod zvijezdama!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukoliko želite jedinstveno i nezaboravno obilježiti Dan zaljubljenih, popularno Valentinovo, onda u četvrtak morate biti u Rijeci.

Naime, astronomski centar Rijeka po prvi će put upravo sutra, na Valentinovo, s početkom u 21 sat organizirati live prezentaciju povodom Dana zaljubljenih.

Pročitajte i ovo Rijeka Ušao u top 10 Jedan grad doživio nikad bolji početak turističke sezone: Turbulentna prošlost, lijepa priroda i more odlična su kombinacija Prosvjed radnika Autotroleja Traže bolje uvjete Radnici javnog gradskog prijevoznika u Rijeci prosvjeduju: "Izrabljuje ih se i plaća ispod minimalca"

Prigodni program nazvan je 'Romantika ispod zvijezda' i predstavlja live prezentaciju i show 'Vodič noćnim nebom – zima' koja će se održati u jedinom digitalnom planetariju (360°) u RH.

>> Dolazi Valentinovo: Donosimo listu idealnih poklona za svačiji džep!

Ova stručno vođena projekcija, u trajanju od 35 minuta, uz pomoć stručnog voditelja predstavit će posjetiteljima koje su zvijezde i kada u godini vidljive iz Rijeke, kako se približiti zadivljujućem svijetu neba i kako uživati u njegovoj ljepoti. Također će se publici predstaviti nebeska tijela i pojave.

A za ovaj jedinstven događaj cijena ulaznica je zaista simbolična. Djeca, studenti i umirovljenici plaćaju 10 kuna, dok odrasli trebaju izdvojiti 20 kuna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene