Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Kada bih ja imao tajnicu, onda bi je i drugi željeli imati i tome ne bi bilo kraja', pojasnio je Sandi Češko zašto nema ono što si danas svaka tvrtka može priuštiti.


Sandi Češko drugi je najbogatiji Slovenac koji u tvrtki Studio Moderna zapošljava 7000 ljudi, ali među njima nema tajnice.

'Kada bih je ja imao, onda bi je i drugi željeli imati i tome ne bi bilo kraja', rekao je biznismen koji je prošle godine bio i najbogatiji u 'deželi'. Njegova imovina procjenjuje na 390,7 milijuna eura, za njega radi 7000 radnika, od toga 600 u Sloveniji, ali kavu i čaj na poslu mora si sam skuhati, pišu 24ur.

Vezani članci Snježna idila na Sljemenu (Foto: Zarko Basic/PIXSELL) - 4 Tvrtka koja će graditi sljemensku žičaru ista je ona koja ju je - srušila Nika Fleiss (Foto: Goran Jakus/PIXSELL) Poslovni krah Nike Fleiss: Duguje više od 690.000 kuna! Blokiran joj je račun


PUN MU JE KUFER Slovenac tuži vukove!


'Sve hotele i zrakoplovne letove sam si rezerviram preko interneta, jer je tako jednostavnije', pojasnio je Češko i dodaje kako bi, da ima tajnicu, prvo njoj morao objašnjavati što želi da bi ona to prenosila dalje, a tada bi, kaže, sve duže trajalo i mogućnost da se u nečemu pogriješi bila bi veća.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook