Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan je javni službenih u Njemačkoj na dan umirovljena poslao e-mail kolegama u kojem je priznao kako posljednjih 17 godina nije radio baš ništa.


65-godišnji javni službenik iz njemačkog grada Mindena, na dan umirovljenja poslao je svim svojim kolegama e-mail u kojem je priznao kako u posljednjih 17 godina na svom radnom mjestu nije radio apsolutno ništa i pohvalio se kako je svoj nerad dobio čak 745.000 eura, piše Daily Telegraph.

Vezani članci Što bi donijela neradna nedjelja? (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Vodi li država računa o plaćanju onih koji moraju raditi nedjeljom? Slika nije dostupna Koja je vama najvažnija informacija u oglasu za posao? Čak 41 posto ispitanih slaže se u tome

'Od 1998. godine sam dolazio na posao, ali kao da nisam bio ovdje. Tako da sam prilično spreman za mirovinu. Zbogom', napisao je u e-mailu svojim kolegama.

>> Njezin je posao isprobati seks igračke! I to za kakvu plaću...

Ovakva situacija zaista je sramotna za čitavu Njemačku, uzme li se u obzir činjenica da su upravo njemački čelnici ti koji pozivaju čelnike ostalih zemalja eurozone, primjerice Španjolsku i Grčku, na rezove u javnom sektoru.

Neimenovani muškarac optužio je lokalnu vlast za 'stvaranje neefikasnih struktura javne uprave', čak i za zapošljavanje još jedne osobe za isti posao koji je on radio zbog čega on nije imao što raditi na svom radnom mjestu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.