Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za nerad dobio 745.000 eura

'Posljednjih 17 godina na radnom mjestu ne radim apsolutno ništa'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je javni službenih u Njemačkoj na dan umirovljena poslao e-mail kolegama u kojem je priznao kako posljednjih 17 godina nije radio baš ništa.

65-godišnji javni službenik iz njemačkog grada Mindena, na dan umirovljenja poslao je svim svojim kolegama e-mail u kojem je priznao kako u posljednjih 17 godina na svom radnom mjestu nije radio apsolutno ništa i pohvalio se kako je svoj nerad dobio čak 745.000 eura, piše Daily Telegraph.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nova pravila Velika promjena: Poslodavci će morati navesti iznose plaća u oglasima za posao Ilustracija Sud odlučio Ante sedam godina nije dolazio na posao, a dobivao je plaću: Tužio firmu nakon što su mu dali otkaz

'Od 1998. godine sam dolazio na posao, ali kao da nisam bio ovdje. Tako da sam prilično spreman za mirovinu. Zbogom', napisao je u e-mailu svojim kolegama.

>> Njezin je posao isprobati seks igračke! I to za kakvu plaću...

Ovakva situacija zaista je sramotna za čitavu Njemačku, uzme li se u obzir činjenica da su upravo njemački čelnici ti koji pozivaju čelnike ostalih zemalja eurozone, primjerice Španjolsku i Grčku, na rezove u javnom sektoru.

Neimenovani muškarac optužio je lokalnu vlast za 'stvaranje neefikasnih struktura javne uprave', čak i za zapošljavanje još jedne osobe za isti posao koji je on radio zbog čega on nije imao što raditi na svom radnom mjestu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene