Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Jadranske igre u Topuskom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Manje od tjedan dana dijeli nas do početka šeste sezone Jadranskih igara.

Ove godine u najvećem izdanju do sada, igre koje vole i veliki i mali i koje se ove godine šire na čak 12 zemalja u regiji započinju 6. lipnja i traju do 20. rujna.

Pročitajte i ovo Željko Rukavina PROCES OD NEKOLIKO MJESECI Slučaj iz Topuskog: Crveni križ krenuo s izmjenom statuta kako bi mogao smijeniti čelnika lokalne organizacije nakon afere naplate članarine od potrebitih Željko Rukavina ČUDNOVATA OBJAŠNJENJA Čelni ljudi Crvenog križa u Topuskom o naplati 12 kuna članarine od potrebitih: "Mi bismo ljudima vratili i duplo od toga samo da nismo dospjeli u medije", "Čovjek radi i griješi"

Turneja duga 106 dana ovog će ljeta posjetiti 45 lokacija diljem regije. Preko 2500 natjecatelja i 70000 posjetitelja imat će prilike osjetiti čari ovog show programa, a sve će završiti međunarodnim natjecanjima (dva međunarodna polufinala i međunarodno finale) koje će se ove godine moći pratiti na malim ekranima u zemljama sudionicama Jadranskih igara.

Sve započinje na Kvarneru, točnije u Kostreni gdje se 6. lipnja otvara sezona. Nakon toga, po prvi se puta otkako Jadranske igre postoje kreće prema kontinentalnom dijelu Hrvatske, u Sisačko-moslavačku županiju u Topusko gdje će se igre održati 13. lipnja. Poslije Topuskog, 26. lipnja na redu su igre u mjestu Rabac (Labin) u Istri.

Ne sumnjamo da ćemo se i ove godine odlično zabaviti stoga Vas pozivamo da nam se pridružite i postanete dio zabave koja pršti druženjem, veseljem i pozitivnom energijom!

Vidimo se u Topuskom na Jadranskim!

www.jadranskeigre.com

www.topterme.hr

.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene