Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Savršeni odmor

A što kažete na ovu 'ponudu'?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fanovi tajnog agenta za 800 tisuća dolara mogu kupiti odmor koji uključuje sve ono što voli 007 i posjet mnogim lokacijama koje je i on obišao.

Fanovi Jamesa Bonda koji imaju 800 tisuća dolara viška mogu ih iskoristiti za savršeni odmor. Tema je naravno 007, uključuje luskuznu turneju po sedam zemalja i život ravan onome u filmovima o šarmantnom tajnom agentu, piše Oddity Central. 

Pročitajte i ovo Ilustracija slijepi putnik Letio za SAD bez putovnice, karte i vize pa ga pritvorili: Tvrdio da se ničega ne sjeća, stigla i presuda Ilustracija Povratak u zemlju Sarma na skijanje, skupi parfemi i cigarete za doma: Provjerite što sve smijete, a što ne smijete nositi preko šengenske granice

Paket uključuje boravak u luskuznih hotelima, putovanje privatnim zrakoplovom, vožnju u sportskim automobilima, posjete casinu, glisere i gurmanske obroke.

Najpoznatiji agent na svijetu suočen je s ozbiljnim bolestima!

Akcijski odmor za dvoje započinje u Londonu, a iduće destinacije su Monte Carlo, Venecija, Istanbul i posebne atrakcije u Indiji i Tajlandu. Riječ je, naravno, o mjestima viđenim u filmovima o agentu

Ako se odlučite za ovaj odmor boravit ćete u hotelima viđenim u filmovima o Bondu, često i u hotelskim sobama koje je koristio upravo 007.

James Bond na summitu EU: Tko se to dovezao autom s oznakom '007'?

'Par koji kupi putovanje živjet će Bondov život 21 dan u sedam zemalja. Putovat će privatnim zrakoplovom diljem svijeta, kockati, ispijati martini, voziti se u sredstvima koja su zahvaljujući Bondu postala poznata, među kojima su gliseri, jahte, te naravno Ferrari i Aston Martin', poruka je organizatora. 

Dakle, ako ste pravi ljubitelj Bondam, ako vam se sviđa ponuda i ako imate onih 800 tisuća dolara viška - ovo je savršena prilika za vas.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene