Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZLATNI DANI HNZ-A

Idealan poklon najmilijima donose „Zlatni dani Hrvatskog novčarskog zavoda“

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U predblagdansko vrijeme svatko želi iznenaditi i pripremiti božićno iznenađenje svojim najbližima posebnom vrstom dara emocionalne vrijednosti.

 Bez obzira je li cilj nekome čestitati na uspjehu, obilježiti poseban događaj u životu, izraziti zahvalnost ili jednostavno izazvati osmijeh, u ostvarenju tog cilja zasigurno će pomoći nova promotivna akcija državne kovnice novca - Hrvatskog novčarskog zavoda, pod nazivom „Zlatni dani HNZ-a“. Akcija traje od 9. do 19. prosinca, a donosi popuste na odabrani prigodni kovani novac i medalje. Popuste je moguće iskoristiti u trgovini Hrvatskog novčarskog zavoda na adresi Jurišićeva 13 (poslovnica Hrvatske pošte) u Zagrebu, ili putem web trgovine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sudjelujte u anketi Stižu nove kovanice od 25 kuna, a vi možete pomoći pri odluci kako će izgledati Slika nije dostupna Lova do krova RONIOCI PRONAŠLI SKRIVENO BLAGO Na svega nekoliko metara od obale

Vječna uspomena – zlata vrijedi

Bez obzira što gesta poklona stvara radost našim najmilijima, zasigurno će im jedan jedinstven i originalan dar izazvati još veći osmijeh i toplinu na licima. Već godinama kupci prepoznaju trajnu i posebnu vrijednost kovanog novca i medalja kao dara koji predstavlja ljubav i pažnju. Ipak, ono što dodatno ističe ovakav poklon je što njime ne darujemo samo našu pažnju, nego i tople misli o budućnosti. Novac i medalje simbol su trajnosti i vrijednosti koje se prenose s generacije na generaciju kao podsjetnik na drage nam trenutke. Upravo jedinstvenost ovakvog dara kao vječne uspomene velike emotivne vrijednosti utkana je u dugotrajnu hrvatsku tradiciju darivanja zlatnika i srebrnjaka kao prigodnih poklona.

Darujte umjetnost i mudrost na dlanu

Zlatni i srebrni kovani novac asocira uspomene te u sebi nosi i unikatnu umjetničku vrijednost. Svaki takav poklon nosi i dio bogate povijesti ili autorsko djelo iz galerije hrvatske umjetnosti. Svaki od proizvoda u ponudi izrađen je s posebnim naglaskom na povijesno-umjetničke detalje. Na zlatnicima i srebrnjacima nalaze se obrisi paške čipke, crkve sv. Marka pa čak i Profesora Balthazara, ali i portreti hrvatskih velikana koji su ostavili vječni pečat na baštini i povijesti Lijepe naše kao što su Nikola Tesla, Ruđer Bošković, Benedikt Kotruljević i mnogi drugi.

S fokusom izrade na detalje, umjetničku i tradicijsku vrijednost svojim potpisom potvrđuje guverner Hrvatske narodne banke, dok su medalje od plemenitih metala certificirane od strane Državnog zavoda za mjeriteljstvo, što dokazuje njihovu vrijednost i autentičnost.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene