Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HUAWEI P30 LITE

Huawei P30 lite uspješno je spojio vrhunsku tehnologiju i estetski dizajn

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR PR PR +0 PR Galerija 1/3 >>
“Moda” je riječ koja u svakodnevnom govoru više puta prelazi preko usta mladih osoba.

 Naime, milenijalci pomno promatraju kako ući u korak s najnovijim trendovima u odjeći, kozmetici ili gadgetima. Oni aktivno slijede trendove i pažljivo probiru one najbolje te ih spajaju u svoj originalni izričaj. Međutim, u današnjem svijetu mode trendovi vrlo lako postaju dostupni pa će tržište najradije prihvatiti ono što je iznimno originalno i neponovljivo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna HUAWEI Huawei AppGallery nezaustavljivo raste: Najvažnije lokalne aplikacije već su tamo Tri domaće aplikacije koje će vas zabaviti ove blagdane HUAWEI DONOSI Naše, a svjetske: Tri domaće aplikacije koje vrijedi istražiti i poduprijeti

S druge strane, govoreći iz tržišnog ugla – naravno da je bolje biti onaj koji stvara i donosi vrijednost nego onaj koji prati tuđe trendove. U takvom se položaju nalazi i Huawei kao jedan od lidera u industriji mobilnih telefona.

Kao najčešće korišteni komad tehnologije za suvremenu osobu, mobilni telefoni mogu se u određenoj mjeri odraziti i na stil korisnika. Može se reći da se industrija mobilnih telefona mijenja apsolutno svakim danom. Dizajn i izgled pametnog telefona vrlo često uvjetuju nečiji outfit, a korisnici su svoju percepciju o telefonima počeli osvježavati kad su se pojavile široke palete boja na njima, kad je došlo do revolucije cjelovitih zaslona, ali i performansi koje su najčešće bolje od prosječnih računala.

PR PR

Kao globalni proizvođač uređaja, Huawei je krajem ožujka najavio novu generaciju P serije. Po već uhodanom obrascu serija je predstavljena kroz tri različita modela; P30 Pro, P30 i P30 Lite. No, treba naglasiti kako je unatoč nešto slabijoj konfiguraciji od dva starija brata, Huawei P30 Lite itekako zadržao snagu, izržljivost i brzinu. Nadalje, paleta boja u kojoj mobitel dolazi na tržište dodatno je privuako pozornost brojnih modnih zvijezda.

P30 Lite dolazi u tri boje i to u verziji Midnight Black, Pearl White te Peacock Blue. Midnight Black je tamna, nenametljiva, diskretna i luksuzna. Ona reflektira svjetlost poput malih zvijezda na noćnom nebu, a što ga čini romantičnim i tajanstvenim. Opcija Pearl White svijetli sjajno, a kada telefon držite u ruci izgleda kao bijeli saten na prstima, nježan ali i pokretan. Nadalje, čista Peacock Blue opcija razbija tradicionalna mišljenja stvarajući pritom kraljevski i tajanstveni osjećaj s nepredvidljivim plavo-ljubičastim gradijentom.

Radi se o potpuno novoj tehnologoji dijafragme koja je Huawei P30 Lite pretvorila u mađioničara koji bez napora kotrolira svjetlost i sjenu. Svaka zraka sunca reflektira se, naime, kroz odsjaj u sve kutove, a što rezultira sjajnim svjetlom.

Ukratko, baš kao što Huaweijeva P serija predvodnik u smislu praktičnosti i performansi, tako P30 Lite pripovijeda priču o modi. Naizgled jednostavan dizajn uređaja sadrži odlučnost kompanije da stvori jedan potpuno novi trend i pravac kojeg će korisnici prihvatiti. Korištenjem nove tehnologije nano-difrakcijske teksture, sloj blještavog filma koji je više puta bio urezan finim slojem tinte, zajedno s gradijentom boje koristi se za lom i difrakcij usvjetla nano-teksture kako bi se film odraza mijenjao na svjetlu.

PR PR

Osim sjajnog stražnjeg dizajna, ekran Huaweija P30 Lite jednako je briljantan. Naime, 6.15-inčni zaslon s “notch” usjekom zauzima 84.1 posto zaslona i time povećava ukupni doživljaja. Nadalje, mikrofon jamči savršenu kvalitetu i jačinu zvuka, a tu je i svjetlosni indicator u tri različite boje koji se skriva u slušalici, baš kao i sensor koji omogućuje savršeno simetričnu identifikaciju lica na prednjoj strain uređaja.

Kao vodeći mobilni telefon koji savršeno interpretira nove stilove, trendove i estetiku, Huawei P30 Lite odličan je dodatk industriji mobilnih telefona u 2019. godini. Ipak, u isto vrijeme, serija P30 bit će jedna od onih Huaweijevih proizvoda koji utjelovljuju riječ “kreacija”.

Mlade osobe nemaju razloga ignorirati pojavu Huaweija P30 Lite na tržištu, jer, svatko uz pratnju Huaweija može postati trend-setter.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene