Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bankomat u jednom kafiću u San Juanu, u Portoriku, izbacio je novac i potvrdu na kojoj piše 'Mrzimo pedere'.


Bankomat postavljen u kafiću 'Ocho de Blanco' u glavnom gradu Portorika, uredno je mušteriji izbacio novac i potvrdu na kojoj je pisao podignut iznos, preostali iznos na računu, ali i homofobna poruka 'We hate fags' na engleskom jeziku.

Vezani članci U noći na petak razvaljen je bankomat u karlovačkom naselju Dubovac - 2 Karlovčane probudio alarm: Razbojnici raznijeli bankomat u sklopu trgovačkog centra, policija traga za počiniteljima Pride zastave na Trgu kralja Tomislava Nakon brutalnog napada oglasili se iz Zagreb Pridea: "Desničarsko nasilje ne trpi samo LGBTIQ zajednica, već i srpska, afrička i romska zajednica"

>> Homofob odlučio biti gay na godinu dana!

Kafić i tvrtka 'ATM Mobile' koja je bankomat postavila, ograđuju se od incidenta. 'Izgleda da je riječ o nekoj nepoznatoj osobi, hakeru koji je izvana pristupio sustavu i reprogramirao bankomat da izbacuje tu poruku', rekao je predsjednik tvrtke 'ATM Mobile' Jorge Torres, a prenosi portal informe21.com.

Istaknuo je kako njegova tvrtka ne podržava netoleranciju LGBT osoba, i da će ispitati koji sigurnosni propust je doveo do tog incidenta. LGBT aktivisti u Latinskoj Americi žestoko su osudili 'homofobični bankomat', i zahvalili se tvrtki na brzoj reakciji i upućenoj podršci.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook