Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Manji od makovog zrna

Davio je djevojku, a onda mu je prišao heroj veličine 'polarnog medvjeda'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I nije baš neko herojsko djelo udariti slabijeg od sebe, pogotovo podići ruku na ženu. Nažalost, još uvijek postoje 'junaci' koji si takvu strahotu dopuštaju.

Jedan je od njih prije tjedan dana u rani jutarnji sat napao djevojku u restoranu Huddle House u Hinesvilleu, pa pokazao koliki je zapravo frajer kada je u njezinu zaštitu stao čovjek veličine 'polarnog medvjeda'.

Pročitajte i ovo Bruna Papić - 1 Napadač priveden Stravičan napad na žene u Splitu: Struka poslala jasnu poruku, a jedno je ključno Ilustracija Šok zbog reakcije voditeljice Posvađali se zbog izbora: Izvadila kost iz juhe i njome počela mlatiti supruga, završio je u bolnici

"Takni je još jedanput i postat ćeš moj doručak. Da te vidim", zaprijetio mu je nepoznati heroj, koji se nije dao zastrašiti niti kada su mu zlostavljač i njegov prijetelj kazali da će ga upucati prije nego što su podvili rep.

Internetom se pronio glas da su na parkiralištu takvo što i učinili, međutim čini da to ipak nije bio slučaj. Naime, prošle je srijede u Montgomeryju jedan muškarac doista ubijen u jutarnjim satima nakon svađe u restoranu s dva tamnoputa napadača, no mnogi su u komentarima na YouTubeu potvrdili da je prizor iz videa ipak zabilježen u Hinesvilleu.

Dapače, u komentarima se pojavila i osoba koja je ustvrdila da je supruga golemog muškarca, te koja je napisala sljedeće:

"Da, to je moj suprug, inače veteran i invalid Zaljevskog rata. Nitko nije vidio kako je nevolja počela, no tip je počeo galamiti na djevojku, a zatim je i daviti", napisala je ta osoba i dodala:

"Budući da nitko nije reagirao, moj suprug se umiješao jer u našoj obitelji vlada nulta stopa tolerancije prema nasilju. Učinio je ono što je mislio da je ispravno. Na mjestu incidenta se kasnije pojavila i policija koja je napadača uhitila", dodala je korisnica koja je, piše u nastavku, s junakom videa 24 godine u braku i s kojim ima troje djece. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene