Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Nije im lako

NIJE SVIMA BAJNO Ovako ludi tulumi izgledaju iz njhove perspektive

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posao za koji su potrebni čelični živci.

Redari u noćnim klubovima često su suočeni s optužbama da su neljubazni, nepristupačni, pa čak nerijetko i bespotrebno agresivni.

Pročitajte i ovo Doček Nove godine - 2 Veselje i zabava Pripreme za najluđu noć u godini su pri kraju: Na trgove diljem Hrvatske stižu najveće glazbene zvijezde Policija u BiH, ilustracija Jedan teško ozlijeđen Makljaža u Mostaru: Zaštitari cipelarili i palicama pretukli Dubrovčanina i dvojicu Splićana

Pa ako tome u pojedinim slučajevima doista i jest tako, činjenica je i to da nisu baš svi gosti cvijeće i da je potrebno imati čelične živce za sve ispade koje su u stanju priprediti.

Koja su zanimanja bila najtraženija lani a mogla biti biti i ove godine?

Svjedoči tome i ovaj zapis koji je u subotu objavio izvjesni Pete, mladić koji je doček 2015. proveo na vratima kluba Gatsby u kanadskom Londonu (Ontario).

Pete je cijelu noć proveo na zimi objašnjavajući se s pijanima i napornima, među kojima je naravno bilo i ljudi željnih fizičkog obračuna. 

Pogledajte iz prve ruke kako je raditi taj posao, kako to izgleda nadmudrivati se cijelu noć s onima koji su izbačeni iz kluba jer su pravili probleme, koji najradije ne bi platili ulaznice ili koje je alkohol toliko 'uzeo' da im je davno bilo vrijeme poći kućama. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene