Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novo u ponudi

Biste li zbog problema s erekcijom ugradili stent?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna američka kompanija, koja se bavi proizvodnjom pacemakera i stentova za srce, uskoro će u ponudi imati i stentove za penis.

Stentovi za penis namijenjeni su muškarcima koji imaju problema s erektilnom disfunkcijom. Prva testiranja tog stenta pokazala su 'obećavajuće rezultate'. Testiranje je provedeno na 30 muškaraca prosječne starosti 60 godina i koji su patili od erektilne disfunkcije, piše San Francisco Chronicle.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bolno... VIDEO Stavio zaručnički prsten na penis, ali nije računao na erekciju! Slika nije dostupna Prijapizam Zbog ozljede na biciklu imao erekciju punih 5 TJEDANA

Stent je sličan onome za srce, metalan je te se tijekom jednosatne operacije postavlja u arteriju koja dovodi krv u penis. Time se osigurava bolji protok krvi. Nakon tri mjeseca primjene kod dvije trećine testiranih muškaraca zabilježeno je poboljšanje.

Iako se nuspojave nisu pojavile Jason Rogers s Medicinskog centra Davis Sveučilišta u Kolumbiji tvrdi da je moguće da se one pojave nakon dužeg perioda upotrebe pa će se još pričekati testiranje stenta za penis na širem uzorku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene