Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Beskućnik u Oklahomi pronašao je ukradene stvari jedne žene, nazvao je i vratio ih, a njezin suprug fotografiju je objavio na društvenim mrežama.


Beskućnik u Oklahomi obradovao je jedan par kada je pronašao njezine stvari na ulicama Tulse, piše Daily Mail.

Vezani članci Splitska policija Kamionom pregazio ženu na rivi na Hvaru: Policija traži očevice da otkrije kako je došlo do nesreće Policija, ilustracija - 1 U Puli šipkama i palicom nasrnuli na starijeg muškarca koji je priskočio u pomoć supruzi

Naime, provalnici su u četvrtak navečer u gradu Tulsa u američkoj saveznoj državi Oklahoma provalili u automobil jedne žene i ukrali sve što je u njemu bilo. Novčanik, iPad, iPhone, dokumenti s posla, identifikacijska karticu s posla... sve je ukradeno.

>> Beskućnik donirao 250 dolara crkvenom društvu

Ženu je uskoro nazvao jedan beskućnik koji joj je rekao da je pronašao dokumente na kojima je njezino ime.

'Ovaj beskućnik pronašao je mnogo ukradenih stvari moje supruge. Prikupio ih je na kiši te nas nazvao da dođemo po njih. Mislim da je to predivan čovjek', ispričao je na društvenoj mreži Reddit jedan korisnik.

Korisnici mreže komentirali su ovu priču i pitali korisnika je li beskućniku ponudio kakvu nagradu. 'Nije želio ništa zauzvrat. Dali smo mu 15 dolara, koliko smo u tom trenutku imali kod sebe i zahvalili mu na ljubaznosti. Divno se podsjetiti da na svijetu ima dobrote', napisao je muškarac.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook