Obavijesti Video Pretražite Navigacija
AKTIVNA HRVATSKA

Aktivna Hrvatska zagrijala trkače 36. krosa Sportskih Novosti

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR PR PR +0 PR Galerija 1/3 >>
Tim sportsko – edukativnog projekta Aktivna Hrvatska i ove je godine aktivirao i razgibao natjecatelje na 36. Krosu Sportskih novosti, službenom Prvenstvu Hrvatske za učenike osnovnih i srednjih škola.

 Više od 3000 tisuće mladih natjecatelja svojim je primjerom pokazalo koliko je važno da se od najmlađih kategorija bavimo sportom. Prekrasnu sportsku priču upotpunili su treneri Aktivne Hrvatske koji su ovog puta bili pod vodstvom Lukrecije Dragić. Zanimljive i korisne vježbe mladima su pokazivali Tina Živković, Patrik Kramarić i Ivan Antunović. Podršku je dala i ambasadorica projekta Renata Sopek.

Pročitajte i ovo Ilustracija Hrvatske elektroprivrede Stotine milijuna eura HEP potražuje 100 milijuna eura od Elektroprivrede Republike Srpske: Ukoliko ne dođe do dogovora slijedi arbitraža Slika nije dostupna RENATA SOPEK, ROBERT SELIGMAN I DRAGO PEZIĆ VJEŽBALI S OSJEČANIMA Hrvatska je aktivna unatoč vrućini i pandemiji

Prvi grad proljetno – ljetnog vježbanja Aktivne Hrvatske je Rovinj u kojem ćemo vježbati i imati radionicu Mentalnog treninga u srijedu, 17. travnja u sklopu projekta Snaga djece u pokretu. Projekt se održava pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar – Kitarović, a generalni partner je HEP.

  PR PR

Tim Kineziološkog fakulteta iz Zagreba u Rovinju će predstaviti trening vlastitom težinom namijenjen svim dobnim skupinama. Ivan Antunović i Renata Sopek s timom dobro će zagrijati i razgibati vježbače. Počeli su topliji dani i tijelo treba dobro pripremiti za sve aktivnosti na otvorenom. Sve prednosti vježbanja na svježem zraku i to još uz more saznat ćemo na Trgu maršala Tita u 17 sati.

Prije treninga s građanima održat će se radionica Mentalnog treninga s temom „Što je zapravo u mojoj kontroli“. Na ovu zanimljivu radionicu u Domu kulture, koji se isto tako nalazi na Trgu maršala Tita, u 15 sati mogu doći svi građani.

PR PR

 

Za trening kao i besplatnu radionicu možete se prijaviti na www.aktivnahrvatska.hr

Svi prijavljeni vježbači i polaznici radionice dobit će majice za vježbanje generalnog partnera HEP, NIVEA poklon za njegu tijela, Mivela vodu s kojom možete sve. Tosama će pokloniti zanimljive promo artikle, Kotanyi zdrave začine, a Merkur osiguranje nakon treninga priprema zdrave smoothije. Dechatlon će najboljem vježbaču uručiti poklon iznenađenja. Partneri projekta su Falkensteiner Hotel&Spa Iadera te poliklinika Vaš pregled.







 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene