Željko Pervan je održao stand-up performans u kojem je na sebi svojstven način pričao anegdote o Česima i Češkoj.


Legendarni stand-up komičar Željko Pervan sinoć je zabavljao putnike zagrebačkog tramvaja linije 13, uređenog posebno za ovu priliku u stilu češkog puba. Atmosferu su dodatno zagrijavali DJ i hostese, a posjetitelji su uživali u izvornom češkom lageru - Krušovice.

Vezani članci Izazov Provjerili kako im se djed i baka drže u izolaciji pa naišli na urnebesne prizore Pivo s pogledom - 25 Pogled i pivo: Spojili ugodno s ugodnim i objavili prekrasne fotografije

Riječ je o prvom od šest AHOJ partyja sa Željkom Pervanom koji će se održavati svaka dva tjedna u posebno uređenoj zagrebačkoj "trinaestici".

Na taj način potrošačima se želi približiti doživljaj pravog češkog puba. AHOJ party tramvaj jučer je krenuo s Kvaternikovog trga u 19 sati, a Pervan je održao stand-up performans u kojem je na sebi svojstven način pričao anegdote o Česima i Češkoj. Party u tramvaju trajao je sve dok "vesela trinaestica" nije stigla do stanice u Frankopanskoj.

Na sreću, tu nije bio kraj zabavi – putnici tramvaja zaputili su se na AHOJ after party u bar Hostela Swanky Mint u Ilici u kojem su se dobro zabavili uz izvorno češko lager pivo Krušovice. Informacije o nadolazećim AHOJ partyjima u "trinaestici" dostupne su na Facebook stranici IZ ČEŠKE BEZ GREŠKE.

Izvorno češko pivo Krušovice, ugodne gorčine i iznimne pitkosti napravljeno je od visoko kvalitetne sorte hmelja koja daje bogatu i prepoznatljivu aromu. Taj češki prepoznatljivi lager idealan je za svaku prigodu, a odnedavno je član bogatog portfelja brendova kompanije HEINEKEN Hrvatska.