Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Koliko često idete u muzeje?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tisuće ljudi večeras će subotu dočekati vani i to - u muzejima!

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Turizam u metropoli Grad pun turista, a sve zatvoreno Slika nije dostupna Bitno je paziti Pročitajte 14 zanimljivih činjenica o 'srcu planeta'

Ovogodišnja Noć muzeja službeno počinje u 18 sati, a muzeji će biti otvoreni do jedan ujutro. U 2012. u ovu se manifestaciju uključilo više od 70 gradova i sela. Novitet je selo Mosor.

>> Što vas sve očekuje u Noći muzeja?

Atraktivne izložbe, ali i popratna događanja - pedagoške radionice, predavanja, okrugli stolovi, stručna vodstva, performansi, recitali i koncerti, filmske projekcije, modne revije, prigodne prodaje kataloga, promidžbenog materijala i suvenira, aukcije, pričaonice i glazbene slušaonice, promocije i prezentacije te druženja s umjetnicima i donatorima oživjet će ulice hrvatskih gradova i otoka. Prošle godine u Noći muzeja, čiji je organizator Hrvatsko muzejsko društvo, uživalo je više od 300.000 ljudi.

Koliko često vi idete u muzeje?

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene