Obavijesti Video Pretražite Navigacija

HT gradi Zid poslovnog uspjeha

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako bi nagradio inovativne projekte za male i srednje velike tvrtke Hrvatski Telekom pridružuje se velikom natječaju Zid poslovnog uspjeha koji se provodi u Češkoj, Hrvatskoj, Mađarskoj, Poljskoj, Rumunjskoj i Slovačkoj.

Natječaj je namijenjen nezavisnim programerima i osnivačima startupa koji bi htjeli promovirati svoju aplikaciju i osigurati joj dostupnost širokoj publici. Za to su prikladne inovativne poslovne aplikacije iz svih poslovnih grana koje olakšavaju poslovanje malih i srednje velikih tvrtki.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uvjerljiva vladavina jačeg spola Tipično muško zanimanje: Industrija u kojoj su žene rijetkost - ali žele to promijeniti Slika nije dostupna Uštede radi Nova Vlada planira uvesti 'otvoreni kod' u javnu upravu

Javnost će glasovanjem odrediti najbolje aplikacije prijavljene u svakoj zemlji, nakon čega će stručni žiri odabrati nacionalne pobjednike, najbolju međunarodnu aplikaciju i najbolji start-up.

Pobjednik iz Hrvatske može postati Cloud partner Hrvatskog Telekoma i osvojiti marketinšku kampanju u vrijednosti od 230.000 kuna, dok pobjednička međunarodna aplikacija osigurava kreatorima da postanu Cloud partneri Deutsche Telekomu u svih šest zemalja. U suradnji s inkubatorom hub:raum Krakow, investirat će se do 80.000 eura pobjedniku start-up kategorije. Sudjelovati može bilo koji samostalni programer aplikacija, od pojedinaca do malih start-upova.

Osim prijavljenih sudionika natječaja, bogate nagrade mogu osvojiti i glasači koji će na taj način birati najbolje aplikacije.

Više informacija o natječaju, sudjelovanju, glasanju, uvjetima kao i prostor za registraciju nalazi se na www.zid-poslovnog-uspjeha.com.hr.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene