Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Loša zaštita korisnika

Googleova menadžerica: Lozinke su mrtve

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Igra je završena za sve tvrtke koje se oslanjaju na lozinke kao glavnu metodu zaštite korisnika i njihovih podataka, poručila je Googleova menadžerica za sigurnost informacija.

Googleova menadžerica za sigurnost informacija Heather Adkins rekla je kako nove startup-tvrtke koje traže načine za očuvanje sigurnosti svojih korisnika moraju znati jednu stvar - "lozinke su mrtve", prenosi Cnet.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Afera ''Fiktivni stečajevi'' Svi osumnjičeni koji su malverzacijama oštetili stečajne dužnike za više od 30 milijuna kuna pušteni da se brane sa slobode Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke Mmenadžment sakupio više od 900 tisuća kuna Velika donacija Podravke: ''Najmanje što kao pojedinci možemo napraviti u ovom trenutku''

Adkins je na raspravi TechCrunch Disrupt rekla kako je igra završena za sve tvrtke koje se oslanjaju na lozinke kao glavu metodu zaštite korisnika i njihovih podataka.

>>Koristite li Google Chrome, dobro pazite na OVO!

Adkins je također rekla kako je, gledajući u budućnost, s lozinkama u Googleu gotovo. Iako nije dala detalje o tome kako će Google poboljšati sigurnost u odnosu na sadašnju situaciju, rekla je da tehnološki div eksperimentira s hardverskim sustavom tokena te Motorolinim sustavom u kojemu se korisnici identificiraju dodirujući uređajem nešto ugrađeno u svoju odjeću.''Haker vam to ne može ukrasti'', rekla je Adkins. (agencija VLM)

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene