Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Xbox Vas voli' na premijeri PS-a 3

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iznimno zanimljiva europska premijera PlayStationa 3 odigrala se u Parizu, gdje su marketinški stručnjaci Microsofta zagorčali život njihovim organizatorima i voditeljima.

Microsoft je unajmio brod koji je plovio Seinom u blizini mase fanova konzole PlayStation 3, koji su se okupili na premijeri.

Pročitajte i ovo Premijera filma Kumek o Milanu Bandiću - 1 Dočekao ga na ulazu Juričan o dolasku Bandića na premijeru Kumeka: "Žao mi je što niste vidjeli taj antologijski ulaz, mislio sam da će se taj djedica srušiti, bio sam potresen" Milan Bandić plaća Dariju Juričanu - 2 'Brad Pitt' stigao na Kumeka Bandić došao na premijeru, poput šerifa platio knjigu koju mu je Juričan poklonio i poručio da film neće pogledati: "Za taj novac ja bih ga bolje napravio"

No, to ne bi bilo ništa čudno da Microsoftov brod na sebi nije ponosno pokazivao veliki banner na kojem je pisalo 'Xbox 360 Vas voli'.

Microsoft se još i dodatno potrudio skrenuti pažnju s PS3 prezentacije na sebe tako što je nekoliko francuskih novinara oko 22 sata od marketinškog tima Microsofta primilo SMS 'Xbox 360 Vam želi ugodnu večer'.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene